Αυτό το trick θα σου δώσει το πιο sexy βλέμμα που είχες ποτέ!

Σου έχει συμβεί ποτέ να έχεις δοκιμάσει κάτι νέο με το μακιγιάζ ή τα μαλλιά σου, να βγεις εκεί έξω στον κόσμο και όλοι να σου λένε “Μα τι έχεις κάνει σήμερα και είσαι διαφορετική;”. Ε, αυτό συμβαίνει κάθε φορά που κάνω αυτό το mini trick στο μακιγιάζ μου (το οποίο ομολογώ είχα υποτιμήσει μέχρι που μαζεύτηκαν κάμποσα κομπλιμέντα οπότε σκέφτηκα ότι κάνει όντως δουλειά και πρέπει να στο δείξω!).

Λοιπόν, λοιπόν! Με αυτό το trick αυτό που πετυχαίνεις είναι ένα grunge μακιγιάζ ματιών. Ένα… τι??? Μισό! Μισό! Μην σταματήσεις να διαβάζεις, θα σου εξηγήσω: πρόκειται για αυτό το λίγο αλήτικο, λίγο μουντζουρωμένο μακιγιάζ γύρω από τα μάτια, λίγο αυτό που κάποιοι βάφτισαν after sex make up για να το κάνουν πιο… πιασάρικο, αλλά ναι, τελικά το αποτέλεσμα κάπως έτσι δείχνει.

Στην πράξη! Θα χρειαστεί να έχεις ένα μαλακό μολύβι ματιών το οποίο θα ξύσεις αλλά θα τρίψεις απαλά την άκρη του σε ένα χαρτομάντηλο ώστε να μπορείς να το απλώσεις πιο εύκολα χωρίς να σου… γδέρνει το μάτι, και όλες ξέρουμε πόσο άσχημη είναι αυτή η αίσθηση (και να σε αυτό το gifάκι που έγινε τσάκα- τσάκα στο δίνει και σε εικόνα).

/

Και συνεχίζουμε…

Τώρα, βάλε το μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου. Συνέχισε πολύ κοντά στην ρίζα του άνω βλεφάρου σαν να γεμίζεις τα κενά ανάμεσα στην ρίζα των βλεφαρίδων. Και η ώρα του υπερφανταστικού tip που όλοι θα σε ρωτάνε τι έκανες! Κλείσε τα μάτια σου πιέζοντάς τα αρκετά (κάτι σαν να βλέπεις θρίλερ και δεν θες να δεις την τρομακτική σκηνή; Ε, αυτό!). Άνοιξε και βάλε γενναίες στρώσεις μάσκαρα.

Τα μάτια σου θα είναι αρκετά μουντζουρωμένα αλλά αυτό είναι στο κάτω- κάτω το grunge και είναι και πολύ sexy. Οπότε, καν’το με αυτοπεποίθηση! Αν πάλι, νιώθεις ότι όλοι κοιτάνε τα μουντζουρωμένα μάτια σου, πάρε μια μπατονέτα και σβήσε απαλά κάποιες μουντζούρες. Κάποιες, όχι όλες γιατί αλλιώς δεν θα έχει κανένα νόημα οοοοοοοολη η προηγούμενη διαδικασία.

Be youtiful!

And More