Το μπιουτοsite που μου έκανε… κλικ!

Θα σου περιγράψω ένα τυπικό πρόγραμμα της ημέρας μου: ξυπνάω, ντύνομαι (γρήγορα- γρήγορα), παίρνω έναν καφέ από τον δρόμο και τον πίνω στο αυτοκίνητο (γρήγορα- γρήγορα κι αυτός!) κι έρχομαι στο γραφείο (αν δεν υπάρχει κάποια παρουσίαση καλλυντικών, από αυτές που μετά σε ενημερώνουμε μέσα από το beauty για ό,τι νέο).

Στο γραφείο τώρα: περνάω την μισή μου μέρα τεστάροντας καλλυντικά και την άλλη μισή σερφάροντας στο internet (και ψάχνοντας και πάλι για καλλυντικά!).

Focus στο δεύτερο part, αυτό του σερφαρίσματος, γιατί θέλω την προσοχή σου! Γιατί κάπου εδώ ανακάλυψα το femall.gr με αυτό το πανέξυπνο όνομα (female+ mall= femall= νέα beauty εμμονή) και το πολύ έξυπνο concept. Φαντάσου ένα πολυκατάστημα μόνο με καλλυντικά. Και για να στο κάνω και καλύτερο: φαντάσου ένα πολυκατάστημα μόνο με καλλυντικά, από το οποίο μπορείς να ψωνίζεις οοοοοληηηηηηηη μέρα, ό,τι ώρα, χωρίς να στριμώχνεσαι και χωρίς να περιμένεις στην ουρά του ταμείου. Γιατί βάζω στοίχημα, πως όπως εγώ έτσι κι εσύ τα κάνεις όλα… γρήγορα- γρήγορα!

Άρα, πόσο πρακτικό είναι να μπορείς να ψωνίσεις…

… Από το γραφείο (προσοχή! προσοχή! Αρκεί να μην σε καταλάβει το αφεντικό σου!)

… Από το σπίτι, κάτι Κυριακές μεσημέρια που χαζεύεις στο internet…

… Και όλα αυτά να φτάνουν και στην πόρτα του σπιτιού σου (ή, τέλος πάντων, σε όποια πόρτα εσύ θες!) και χωρίς έξοδα αποστολής για αγορές €40.00 και άνω! Α! Μιας και έβαλα τον παράγοντα… euros στην συζήτηση σημείωσε και αυτό: εδώ τα καλλυντικά σου θα τα βρεις σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές (σου προτείνω να κάνεις μόνη σου μια έρευνα αγοράς για να το διαπιστώσεις), ενώ πέρα από beauty goodies που αφορούν εσένα, στο femall.gr θα βρεις και προϊόντα για τον σύζυγό σου παύλα αγόρι σου αλλά και για το παιδί!

Bonus info: Εδώ θα βρεις και το OTC pharmacy το οποίο… εφημερεύει και καλύπτει κάθε σου ανάγκη για υγεία και ομορφιά! Βιταμίνες, συμπληρώματα διατροφής, καλλυντικά, βρεφοκαλλυντικά γίνονται δικά σου με ένα κλικ!

Κι επειδή σου είπα πως πρόκειται για νέα beauty εμμονή, τις επόμενες μέρες θα έχεις πολλά, πολλά updates! Να σου πω ότι έχω κάνει ήδη την πρώτη παραγγελία μου και σου υπόσχομαι να ανοίξουμε μαζί το μαγικό beauty κουτί!

Stay tuned! Α! Και πάρε μια γεύση από το femall.gr μέχρι τα δικά μου beauty goodies φτάσουν στα χέρια μου!

Be… youtifull!

Photos: Χρήστος Κέδρας

And More