5,4,3,2,1! Boom! Καλή χρονιά… με τέλεια μαλλιά!

Κάθε φορά που πρέπει να γράψω κάτι για κάτι… μεγάλο, όπως ας πούμε την Πρωτοχρονιά, γράφω και σβήνω την αρχή του post 54521 φορές. Αυτή, λοιπόν, είναι μια τέτοια φορά. Και αυτή η εισαγωγή έχει γραφτεί κι έχει σβηστεί κάμποσο.

Όμως, επειδή είμαστε στις 31/12/2014 και σε λίγες ώρες θα μηδενίσουμε το κοντέρ, έχω εκείνη την μεγάλη ανάγκη να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωω για όλες αυτές τις όμορφες (κυριολεκτώντας) στιγμές που μοιραστήκαμε μέσα από εδώ. Και θα μοιραστούμε άλλες τόσες!

Και ξεκινάω τις… άλλες τόσες ως εξής: σε λίγες ώρες είναι το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Και αν, όπως εγώ, έτσι κι εσύ είσαι από αυτά τα κορίτσια της τελευταίας στιγμής που κάποιες φορές πνίγονται τόσο σε μια κουταλιά νερό που δεν προλαβαίνουν να σηκώσουν ούτε το τηλέφωνο για να κλείσουν ραντεβού στο κομμωτήριο (πόσο μάλλον να πάνε εκεί!), αυτό το post θα το λατρέψεις.

Αυτό το post, λοιπόν, το βαφτίζω τα μαλλιά της τελευταίας στιγμής και θα βρεις παρακάτω 4-5 ιδέες που μπορείς να κάνεις πανεύκολα μόνη σου ακόμη και πέντε λεπτά πριν την αλλαγή του χρόνου. Αρκεί να έχεις ένα τσιμπιδάκι, μια στέκα, κάτι.

Δες!

/

Ιδέες (από πάνω):
1. Πάρε μια κορδέλα με χρυσά λουλούδια και λαστιχάκι στο πίσω μέρος, πέρασέ την σαν στεφάνι γύρω από τα μαλλιά σου και τύλιξε τα μαλλιά σου μέσα από το λαστιχάκι.
2. Άφησε τα μαλλιά σου κάτω και βάλε μια στέκα που να έχει ένα μικρό κάτι.
3. Άφησε τα μαλλιά σου κάτω και βάλε μια στέκα που να έχει ένα… μεγάλο κάτι. Πουχού ένα βέλο!
4. Βάλε πολλές στέκες στα μαλλιά σου. Δυο-τρεις! Μην διστάσεις! Είναι Πρωτοχρονιά!

Και μια πέμπτη ιδέα (κάπως έτσι θα είμαι εγώ σε λίγες ώρες από τώρα) που μου την έδωσε η hair stylist Σοφία Νομικού (όπως και όλες τις παραπάνω)

/

To concept: Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα ή κάτι σαν “Κάνε Θεέ μου αυτός που θα φιλήσω κάτω από το γκι να μην είναι βάτραχος!”.
PS: Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να έχω πιει πολύ!

Και αν θες και bonus μια- δυο ακόμη φανταστικές ιδέες για τα μαλλιά του ρεβεγιόν πρέπει να δεις οπωσδήποτε το video εδώ.

Λοιπόν, εσύ με ποια μαλλιά σκέφτεσαι να κάνεις Πρωτοχρονιά; Να σου πω κάτι, πάντως, μεταξύ μας; Όπως κι αν είναι τα μαλλιά σου, ακόμη και αν η 1/1/2015 σε βρει με bad hair day (μπορεί και να…) μην ξεχνάς πως είσαι κούκλα έτσι κι αλλιώς. Γιατί είσαι όμορφη. Καθεμία από εμάς είναι. Με τον δικό της τρόπο. Να κάτι σαν αυτό…

Be youtifull!

Photos: Χρήστος Κέδρας
Αξεσουάρ μαλλιών: Accessorize

Read More

And More