Εμείς, τα κορίτσια των λουλουδιών…

Θα μπορούσα να ξεκινήσω αυτό το post ως εξής: Βάλε λουλούδια στα μαλλιά σου. Ή/και μην φοβάσαι να βάλεις λουλούδια στα μαλλιά σου! Αλλά αυτό είναι το προφανές (όλες θέλουμε, μας αρέσει να τα βλέπουμε αλλά δεν πολυτολμάμε!). Πίσω από το προφανές, όμως, υπάρχει μια ολόκληρη θεωρία για τα λουλούδια στα μαλλιά. Υπάρχουν τα κορίτσια των λουλουδιών…

Τα κορίτσια των λουλουδιών, λοιπόν, είναι αυτά τα κορίτσια που περνάνε τον Χειμώνα τουρτουρίζοντας γιατί δεν τους αρέσει καθόλου ο Χειμώνας, είναι τα κορίτσια που ανθίζουν την Άνοιξη, που γίνονται μέσα σε ένα βράδυ πιο όμορφα, που έχουν αέρινα μαλλιά (και τα στολίζουν συνήθως με στεφανάκια Accessorize! Aka το στεφανάκι που θα δεις να φοράω σε αυτό το βίντεο). Είναι τα κορίτσια που αγαπούν το boho στιλ (και την Nidodileda! Aka τα ρούχα που θα δεις να φοράω σε αυτό το βίντεο) αλλά καμιά φορά μπορείς να τις δεις και με σταράκια ή κοντά μαλλιά, ξυρισμένα από τη μία μεριά. Τα κορίτσια των λουλουδιών είμαστε όλες εμείς!

Είμαστε όλες εμείς που επιμένουμε να βλέπουμε τα πράγματα κάπως ρομαντικά, που κυνηγάμε πεταλούδες και μας αρέσει όταν αυτές κάνουν κατάληψη στο στομάχι μας. Τα κορίτσια των λουλουδιών είμαστε εμείς όλα τα κορίτσια που πιστεύουμε ακόμη στον έρωτα! Κι ας μην πολυερωτεύονται πια οι άνθρωποι. Γιατί ακόμη κι αν ερωτευτούν δεν τολμάνε να το δείξουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που δεν τολμάνε να φορέσουν λουλούδια στα μαλλιά! Αλλά τα λουλούδια στα μαλλιά είναι τελικά τόσο όμορφα αν τα τολμήσεις, οπότε: κάνε και τα δύο ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ!

Και όλα τα… όμορφα κορίτσια που ξέρω (τα κορίτσια που ανήκουν στην βιομηχανία της ομορφιάς) φορούν λουλούδια στα μαλλιά. Η Μαρία Μαρκαντωνάτου, προσωπική make up artist της Τατιάνας που βλέπω κάθε φορά στο Star φοράει λουλούδια στα μαλλιά. Και η Σοφία Νομικού, η πιο ταλαντούχα hair stylist που έχω συναναστραφεί, φοράει λουλούδια στα μαλλιά. Μάλιστα, η Σοφία (για το πρακτικό του πράγματος!) ξέρει πώς να φτιάχνει και κοκαλάκια και στεφάνια από αληθινά λουλούδια (ξέρει κι άπειρα πολλά που μέσα από αυτό το blog έχεις δει κι εσύ!) και μας έκανε αυτό το mini σεμινάριο για να το πώς θα τα καταφέρουμε κι εμείς! Και που χωρίς αυτή αυτό το θέμα δεν θα ήταν… αυτό το θέμα!

Δες παρακάτω…

Αντί επιλέγου: Η Πρωτομαγιά είναι η τέλεια αφορμή να φορέσουμε όλες λουλούδια στα μαλλιά! Αλλά, όπως κάθε αρχή κάθε μήνα, είναι η τέλεια… αρχή να ερωτευτείς! Υποσχέσου στον εαυτό σου ότι θα το κάνεις! Και να έχεις πάντα στο νου σου αυτό…

Be youtiful!

And More