Google glass! Πώς είναι να σε βάφουν με γυαλιά που καταγράφουν τα πάντα (και μετά να βλέπεις το βίντεο!)

Έχεις σκεφτεί πώς σε βλέπει ένας make up artist όταν σε βάφει;
Όχι!
Έχεις φανταστεί ποτέ να βάφεσαι και όλο αυτό να καταγράφεται και μετά να παίρνεις ένα βίντεο που θα έχει μέσα όλα τα steps της διαδικασίας και ποια προϊόντα χρησιμοποιήθηκαν στο πρόσωπό σου;
Ούτε!

Έχω πάθει πάλι αυτό που όταν έχω να μοιραστώ μαζί σου κάτι πραγματικά huuuuuuuugeeeeeeeeeeeeee δεν ξέρω πώς να ξεκινήσω! Θα επιλέξω, λοιπόν, να είμαι όσο περιγραφική γίνεται!

Πριν κάμποσο καιρό η google κυκλοφόρησε αυτά τα google glasses που τα φοράς στα μάτια σου σαν γυαλιά και όλα καταγράφονται. Εγώ, που γενικά δεν έχω καμία σχέση με την τεχνολογία πέρα από τα χωρίς έλεος ποσταρίσματά μου στο φουμπού και στο insta, έμαθα πρώτη φορά γι’αυτά τα γυαλιά από το fashion show των Dolce & Gabbana στο Μιλάνο, για την σεζόν SS15 όπου οι make up artists του οίκου χρησιμοποίησαν αυτά τα γυαλιά και έβαφαν τα μοντέλα με αυτά. Και είχα εντοπίσει ένα τέτοιο post σε ένα site του εξωτερικού από αυτά που μπαίνω 24/7 (απορώ πότε βρίσκω χρόνο να γράφω τα δικά μου!) και η αλήθεια είναι πως είχα ζηλέψει πολύ, πολύ!

src=/files/Image/BEAUTY/2015/BEAUTY_NEWS/MAY/22_5/dolce_gabbana_bfwss15_038.jpg
Παραπάνω το Spring- Summer 2015 show των Dolce & Gabbana όπου είχαν χρησιμοποιηθεί τα google glasses στο make up!

Αλλά να που ο οίκος Yves Saint Laurent έφερε αυτά τα google glasses στην Ελλάδα και εγώ ήμουν καλεσμένη και τα δοκίμασα (πρώτη! Χα! Και μπορώ να καυχιέμαι γι’αυτό!).

Πριν καναδυό ώρες, λοιπόν, (αυτό το post γράφτηκε στις 22/5 κατά τις 2), ήμουν στο Hondos Center Ερμού και ο make up artist Γιώργος Ακριβός φόρεσε αυτά τα γυαλιά και μου έκανε το μακιγιάζ! Επιστρέφοντας στο γραφείο είχα ήδη το βίντεο της διαδικασίας όπως καταγράφηκε μέσα από τα γυαλιά του! Και να το βίντεο παρακάτω από το πριν μου, το μετά μου, την διαδικασία και όλα εκείνα τα προϊόντα YSL που χρησιμοποιήθηκαν για το δικό make up!

Στο ίδιο mail υπήρχαν δύο photos του πριν και μετά (εντάξει, θα μπορούσα και καλύτερα!)

Κι ένα screen shot με τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν στο μακιγιάζ ΜΟΥ!


Και σοβαρά τώρα (και όχι μόνο για να δικαιολογήσω το είδα μπροστά μου έναν ροζ ελέφαντα βλέμμα!), αυτή ήταν μια από τις πιο ωραίες beauty εμπειρίες ever που μπορείς να ζήσεις κι εσύ σήμερα και αύριο (22-5 και 23-5) στο Hondos Center Ερμού στο corner του YSL.

Be… youtiful!

And More