Κλέφτρα μαλλιών (ή/και τα τέλεια μαλλιά… copy κτώνται)!

Είμαι Παρθένος που σημαίνει πως οτιδήποτε κάνω είναι κάπως μελετημένο και υπάρχει κι ένα concept από πίσω. Και ξέρω πως δεν μπήκες να διαβάσεις εδώ για να μάθεις τι ζώδιο μπορεί να είμαι (ούτε σε ενδιαφέρει κιόλας). Όμως περίμενε, γιατί εγώ ως Παρθένος έχω μια πολύ σημαντική beauty συμβουλή να σου δώσω: αν θες να κλέψεις τις εντυπώσεις θα πρέπει να κλέβεις ιδέες.

Εκεί έξω κάθε μέρα γίνεται και ένα red carpet event. Αλλά ακόμη και κόκκινο χαλί να μην στρωθεί, υπάρχει πάντα το Pinterest και με ένα hair ideas search έχεις βρει σίγουρα 5-10 μαλλιά που θα σου αρέσουν. Και βεβαίως μέσα στο beauty θα βρεις ολόκληρη στήλη How To με 654644135 ιδέες για μαλλιά! Το θέμα, όμως, είναι να μην μένεις στην μου αρέσουν κατάσταση αλλά να προσπαθείς να τα κάνεις κιόλας. Γιατί είναι πολύ ωραίο να βλέπεις τον εαυτό σου αλλιώς. Και δεν έχεις ιδέα πόσο αλλιώς μπορεί να δείξει ο εαυτός σου πειράζοντας λίγο (ή/και πολύ!) τα μαλλιά σου.

Άρα το μότο είναι: τα ωραία μαλλιά… copy κτώνται! Και για μια ολόκληρη τηλεοπτική σεζόν στο Star και το Μία κάνω ακριβώς αυτό: πάω με τις φωτογραφίες στο κινητό μου και ζητάω από τα κορίτσια να μου κάνουν αυτό ή το άλλο στα μαλλιά μου. Και να μερικές… κόπιες που πήγαν εξαιρετικά καλά!

src=/files/Image/BEAUTY/2015/BEAUTY_NEWS/JUNE/3_6/esw2_turban.jpg

Παραπάνω εγώ όταν ήθελα να μοιάσω στην Kate Bosworth και παρακάτω εγώ όταν με ονειρεύτηκα με τα σγουρά μαλλιά που είχα δει στο fashion show του Blugirl από την συλλογή Autumn/Winter 2015 (ΑΛΗΘΕΙΑ! Δεν σας καταλαβαίνω όλες εσάς που έχετε σγουρά μαλλιά και τα ισιώνετε! Έζησα σαν σγουρομάλλα για 48 ώρες και η αυτοπεποίθηση που σου δίνει το να περπατάς και όλοι να κοιτάνε εκείνες τις υπερτέλειες, huge μπούκλες που έχεις στο κεφάλι σου δεν συγκρίνεται. Και ΑΛΗΘΕΙΑ (δις), ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΙΣΙΩΝΕΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ!).

src=/files/Image/BEAUTY/2015/BEAUTY_NEWS/JUNE/3_6/esw1_curly.jpg

Και καναδυό εκπομπές μετά αποφάσισα πως η φάση Kendall Jenner μου αρέσει πολύ, πως το wet είναι sexy οπότε γιατί όχι…

src=/files/Image/BEAUTY/2015/BEAUTY_NEWS/JUNE/3_6/esw3_wet(1).jpg

Κι ύστερα ήρθαν οι Κάννες, η Sienna Miller και τα twists οπότε πήγα με αυτή την φωτογραφία στα κορίτσια του Star και τους είπα κάτι τύπου σήμερα θέλω να γίνω έτσι!

src=/files/Image/BEAUTY/2015/BEAUTY_NEWS/JUNE/3_6/esw4_twists.jpg

Κι επειδή έχω ωροσκόπο Σκορπιό (σε περίπτωση που δεν μπήκες για το ζώδιο αλλά για τον ωροσκόπο) μάθε κι αυτό:

Και αν θες παρθενογένεση λυπάμαι αλλά στα μαλλιά δεν θα την βρεις! Αν θες παρθενογένεση δημιούργησε την τέλεια σχέση! Αυτή που θα αποκτήσεις με τα μαλλιά σου στο εξής, εννοώ!

Last but not least: Special thanx στην Ελένη Δεληγιάννη, την hair stylist που βρίσκεται πίσω από κάθε χτένισμα που είδες παραπάνω.

Be youtiful (με όποια μαλλιά κι αν επιλέξεις)!

Read More

And More