Face Frame Braid! Ιδέα για να κάνεις τα μαλλιά σου αυτό το Σ/Κ!

Ένα μικρό hair trend με το οποίο έχω αποκτήσει αυτή την εμμονή τελευταία. Γιατί είναι ωραίο αυτό το hair trend. Και πανεύκολο να το κάνεις μόνη σου. Αλλά και γιατί είναι Παρασκευή και έρχεται Σουκού (και τα Σουκού του Σεπτεμβρίου είναι ένα μικρό καλοκαίρι). Α! Και γιατί έτσι!

Πάτησε play, λοιπόν, και ξεκίνα να διαβάζεις. Ή καλύτερα χαζεύεις photos του trend. Γιατί είναι Παρασκευή. Και θα ξαναπιάσουμε το διάβασμα από Δευτέρα!

Λέγεται Face Framed Braid και είναι αυτές οι δύο πλεξίδες δεξιά και αριστερά από το πρόσωπο. Οι πολύ λεπτές. Και δεν είναι καμία τελευταία ανακάλυψη! Αλοίμονο! Το trend υπάρχει από τότε που η Kate Moss ήταν 16 (και τώρα είναι 40). Και είναι κάτι που ταιριάζει τέλεια σε όλα τα πρόσωπα και θα σου πάει γάντι αν έχεις boho στιλ ή αν σου αρέσουν τα κιμονό και τα φοράς συνέχεια. Ε, λοιπόν, στο εξής να τα σετάρεις με αυτό το χτένισμα! Αλλά και με τζιν και λευκά T-shirt.

Και για να σε πείσω για το πόσο ωραίο είναι αυτό το hair look (αν και νομίζω ότι σε έχω πετύχει σε παρασκευίστικο- δική μου λέξη!- mood και δεν χρειάζεσαι και πολλά επιχειρήματα), δες παρακάτω μερικές photos…

Από την Kate Moss από τότε που ήταν… μωρό με πλεξιδάκια δεξιά και αριστερά του προσώπου της μέχρι την Nastassja Kinski (1978), το Face Framed Braided trend μοιάζει να υπήρχε από καταβολής… μπιουτοκόσμου!

Και πιο σύγχρονες εκδοχές (δεξιά). Προσοχή! Προσοχή! Δείχνει ακόμη πιο ωραίο με κάπως πιο messy μαλλιά (ξέρεις από αυτά με τις τριχούλες που πετάνε ακατάστατα παντού).

Κάποιες φίλες μοντέλα κι εγώ (λέγεται και θράσος να ποζάρω δίπλα τους, αλλά αλήθεια τώρα, μέσα από αυτό το blog αν μαθαίνεις κάτι αυτό είναι ότι καθεμία μα κα-θε-μί-α από εμάς είναι όμορφη με τον δικό της τρόπο!).

Και το tip!

Μπορείς να κάνεις παραπάνω από δύο πλεξιδάκια και σε ακατάστατα σημεία στα μαλλιά σου. Χαμηλά, ψηλά, κρυμμένα. Μόνο μην το παρακάνεις. Δοκίμασε 3-4 ακόμη. Όσον αφορά το tip: κανονικά κάπως πρέπει να στερεώσεις τα πλεξιδάκια σου, αλλά επειδή δεν μου αρέσουν καθόλου τα διαφανή λαστιχάκια που τελικά φαίνονται δοκίμασα αυτό το κόλπο και πιάνει: Ψέκασε με λακ από πολύ κοντά την άκρη της πλεξίδας και τρίψε απαλά τα μαλλιά που βρίσκονται σε αυτό το σημείο. Μόλις δημιούργησες ένα… αόρατο λαστιχάκι αφού η άκρη της πλεξίδας μένεις σταθερή και δεν λύνεται. Μόνο να μην είσαι φειδωλή ως προς την ποσότητα της λακ!

Αυτά! Κι ελπίζω:
1. Να το δοκιμάσεις
2. Να έχεις ένα τέλειο ΠουΣουΚου
3. Να επιβεβαιώθει ο στίχος των Cure

Be… youtiful!

Read More

And More