ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! Κέρδισε την ολοκληρωμένη σειρά Kérastase Elixir Ultime για ένα χρόνο!

Ένα γρήγορο post χωρίς προλόγους και εισαγωγές γιατί το νέο που σου έχω εδώ θα σε ενθουσιάσει! Παραπάνω βλέπεις την δική μου σειρά Elixir Ultime της Kérastase όπως ακριβώς είναι παρατεταγμένη στο μπάνιο μου (Καλά! Καλά! Τα έστησα έτσι για την φωτογράφιση!). Αυτή η σειρά, λοιπόν, μπορεί να γίνει και δική σου για έναν ολόκληρο χρόνο! Επαναλαμβάνω: έναν-ολόκληρο-χρόνο! Που σημαίνει ότι θα αποκτήσεις τα πιο υπέροχα, εκθαμβωτικά λαμπερά και υγιή μαλλιά που είχες ποτέ! Λοιπόν, είσαι έτοιμη να δηλώσεις συμμετοχή στον διαγωνισμό της χρονιάς;

Την προσοχή σου! (aka πώς μπορείς να κερδίσεις την σειρά Elixir Ultime για ένα χρόνο!

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/APRIL/25_4/facebookelixir.jpg

Μπαίνεις στην επίσημη σελίδα της Kérastase στο Facebook, δηλαδή εδώ. Φυσικά και κάνεις Like αν δεν έχεις κάνει ήδη! Έπειτα, πηγαίνεις στην σελίδα του διαγωνισμού, δηλαδή εδώ. Στην σελίδα αυτή θα βρεις τέσσερα βίντεο με τους κομμωτές- συμβούλους της Kérastase με πολύτιμα tips που όταν τα εφαρμόσεις θα ανακαλύψεις ότι τα μαλλιά σου δεν ήταν ποτέ πιο λαμπερά, υγιή και λεία!

Σημείωσε:
1.
Ο hair stylist Σωτήρης Ανδρώνης από τα κομμωτήρια MS μας μυεί στην τελετουργία 24 καρατίων της Elixir! Μια μοναδική τελετουργία που μπορείς να ζητήσεις από τον κομμωτή σου ή να εφαρμόσεις και μόνη σου στο σπίτι. Αρκεί, φυσικά, να βάλεις στο μπάνιο σου το σαμπουάν, τη μάσκα και το θρυλικό πλέον λάδι Elixir Ultime.
2. Ο hair stylist Γιώργος Σφακιανάκης από τα κομμωτήρια TEO μας δείχνει βήμα προς βήμα πώς να αποκτήσουμε λεία και λαμπερά μαλλιά!
3. Ο hair stylist Στέλιος Βασιλειάδης από τα κομμωτήρια Mod’s hair μας μυεί στον κόσμο της… Gisele! Ή κάπως έτσι, αφού μας δείχνει πώς να αποκτήσουμε τους sexy κυματισμούς της χρησιμοποιώντας το θρυλικό λάδι Elixir Ultime!
4. Η hair stylist Αθηνά Μινιώτη από τα κομμωτήρια MS μας βοηθάει να ανακαλύψουμε το αγαπημένο μας… χρώμα Elixir Ultime! Τι εννοώ; Πέρα από το θρυλικό λάδι Elixir Ultime στην χρυσή συσκευασία υπάρχουν ακόμη τρία: το ροζ που είναι ιδανικό για βαμμένα μαλλιά αφού επανορθώνει την φθορά που προκαλείται από τις τεχνικές εργασίες. Το πράσινο που είναι αυτό ακριβώς που χρειάζονται τα εξασθενημένα μαλλιά που έχουν χάσει την υγεία και τη λάμψη τους και, τέλος, το μοβ που απευθύνεται στις γυναίκες με λεπτή τρίχα αφού είναι λεπτόρρευστο και δεν τα βαραίνει καθόλου!

Δες τα με προσοχή! Πρώτον, για να μάθεις τα πολύτιμα tips που έχουν να μοιραστούν μαζί σου και δεύτερον γιατί αμέσως μετά πρέπει να απαντήσεις σωστά σε τρεις ερωτήσεις. Αυτομάτως μπαίνεις στην κλήρωση και διεκδικείς την ολοκληρωμένη σειρά Elixir Ultime (σαμπουάν, μάσκα, λάδι) για έναν ολόκληρο χρόνο! Οι τυχερές θα είναι πέντε!

Εξακολουθείς να διαβάζεις αυτό το άρθρο; Πήγαινε τώρα στην σελίδα της Kérastase!

Read More

And More