Ζ. Μακρυπούλια: ”Μόνο όταν είμαι ελεύθερη μπορώ να εκφραστώ”!

”Περάσαμε πολύ ωραία. Το ζευγάρι που βγήκε πιστεύω άξιζε, όπως και η Ματθίλδη αλλά ήταν πολύ δύσκολη επιλογή. Προσωπικά δεν μπορούσα να διαλέξω γιατί τους είχα ζήσει τους συμμετέχοντες όλες αυτές τις εβδομάδες. Η Ματθίλδη με την Έρρικα γνωρίστηκαν στην εκπομπή και έχουν πολύ καλές σχέσεις. Είναι φίλες. Όλοι είναι πια μια παρέα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, άλλα χαίρομαι που το αντιμετώπισαν τόσο ωραία και οι δύο”, δηλώνει η Ζέτα Μακρυπούλια στο περιοδικό ΕΓΩ!

Η Ζέτα είναι πολύ χαρούμενη γιατί φέτος αναμφισβήτητα ήταν η χρονιά της. ”Έκανα ό,τι μπορούσα κι ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που με αγκάλιασε τόσο πολύ, με εμπιστεύθηκε και με άφησε ελεύθερη. Γιατί μόνο όταν είμαι ελεύθερη μπορώ να εκφραστώ και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ”, υποστηρίζει η ηθοποιός – παρουσιάστρια.

Ακόμη δεν παραδέχεται αν θα παρουσιάσει και το επόμενο Dancing ή όχι. Διαψεύδει όμως τις φήμες που λένε ότι τις έχουν γίνει προτάσεις για πρωινό. Η Ζέτα κατάφερε να χάσει 12 κιλά. Ποιο είναι το μυστικό της; ”Δεν έχω κανένα μυστικό. Έκανα διατροφή και τα έχασα. Αν υπάρχει θέληση, τα καταφέρνεις όλα”.

Όσον αφορά το καλοκαιρινό της πρόγραμμα λέει: ”Πολλές διακοπές”!

Read More

And More