ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : ΑΝΤ1 καλεί Γρηγόρη …επισήμως !

Τι κι αν το διέψευδαν και το ξανά διέψευδαν αμφότεροι ; Τι κι αν μας διαβεβαίωναν πως μεταξύ τους δεν …τρέχει τίποτα ύποπτο ; Τελικά οι συζητήσεις και οι επαφές έδιναν κι έπαιρναν όλο αυτό τον καιρό. Ε, ναι ,λοιπόν, ΑΝΤ1 καλεί Γρηγόρη, ΑΝΤ1 καλεί Γρηγόρη !

Οι άνθρωποι του καναλιού του Αμαρουσίου προσέγγισαν πριν απο λίγες ημέρες τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και για ακόμα μία φορά του έκαναν πρόταση συνεργασίας. Μία πρόταση στην οποία ο Γρηγόρης δεν ήταν καθόλου αρνητικός. Τι έλεγε δε αυτή η πρόταση ;

Τσου, τσου μην πάει ο νους σας στο κακό (γιατί ξέρω τι …βρώμικα μυαλά είστε κατά βάθος) δεν τον πολιορκούν για να τον αναγκάσουν να σπάσει το συμβόλαιο συνεργασίας που έχει με το Mega . Δεν τον πολιορκούν για να τον αναγκάσουν να φύγει μία ώρα αρχύτερα απο το Μεγάλο Κανάλι.

Αλλωστε, υπομονή μπορούν να κάνουν , τι έμεινε του Γρηγόρη; Μόνο ένας χρόνος του έμεινε για να λήξει με δόξα και τιμή η συνεργασία του με το Mega και για να είναι και πάλι …ελεύθερο πουλί. Το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2011.

Γιατί ,λοιπόν, πολιορκούν οι ισχυροί άνδρες του καναλιού του Αμαρουσίου τον Γρηγόρη; Τον πολιορκούν για να τους πει το μεγάλο “ναι” ,έτσι ώστε να συμμετάσχει στο “Dancing with the stars 2” ! Ναι, απίστευτο ; Κι όμως αληθινό ! Σκέφτηκαν να του προτείνουν να συμμετέχει στον δεύτερο κύκλο του λαμπερού τους σόου, απο την στιγμή που έτσι κι αλλιώς άμεσα τηλεοπτικά δεν πρόκειται να τον δούμε τον Γρηγόρη.

Ο Γρηγόρης λέγεται πως άκουσε με πολύ θετική διάθεση την πρόταση αυτή, αν εννοείται πως δεν έχει δώσει ακόμα την απάντησή του. Η ιδέα του αρέσει, ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας του προγράμματος τον ενθουσιάζει, μόνο που θα πρέπει πρώτα να πάρει την άδεια των Megaλικών για να το επιχειρήσει.

Βλέπετε, ο θεσσαλονικιός παρουσιαστής δεν παύει να είναι ένα απο τα Megaλα τους ονόματα, οπότε δεν τον αφήνουν κι έτσι απλά να κάνει ότι θέλει, χωρίς πρώτα να έχουν μιλήσει μεταξύ τους. Συμπέρασμα ; Βρισκόμαστε στην αναμονή για να δούμε αν θα ανάψει …πράσινο απο Μεσογείων μεριά .

Read More

And More