Πώς να πετύχεις το τέλειο μακιγιάζ γραφείου!

Σκέψου το: σχεδόν όλες μας περνάμε τουλάχιστον το 1/3 της ημέρας μας στο γραφείο. Γιατί, λοιπόν, να μην έχουμε ένα μακιγιάζ το οποίο θα μας φτιάξει τη διάθεση; Όμως, δεδομένου ότι δε μπορείς να εμφανίζεσαι στο γραφείο όπως και στο club, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα και υιοθέτησε τη lighter εκδοχή των smoky eyes που θα σε οδηγήσουν με ασφάλεια στην προαγωγή (αν μη τι άλλο, της εμφάνισής σου!)…

1. Για ένα γρήγορο και καθαρό πρωινό μακιγιάζ χρησιμοποίησε σκιά ακριβώς πάνω στο κινητό βλέφαρο, απόφυγε τα βαριά περιγράμματα και προτίμησε φυσικές αποχρώσεις όπως μπεζ, ανοιχτό καφέ και πορτοκαλί.
2. Μπορεί να πρόκειται για daytime look αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να τονίσεις ένα τουλάχιστον σημείο του προσώπου σου (σε αυτή την περίπτωση τα μάτια). Δύο στρώσεις μάσκαρα στις βλεφαρίδες σου και ανοιχτή σκιά αρκούν για να πετύχεις τον σκοπό σου.
3. Όταν απλώνεις make up ή πούδρα χρησιμοποίησε πάντοτε δύο αποχρώσεις: μια ανοιχτή και μια πιο σκούρα. Δημιούργησε βάθος και σκιάσεις απλώνοντας την σκούρα σκιά στα ζυγωματικά και τα μήλα και δώσε λάμψη στο πρόσωπό σου βάζοντας τον ανοιχτό τόνο στη ζώνη Τ (μέτωπο, μύτη, πηγούνι). Με το τρικ αυτό θα τονίσεις το σχήμα του προσώπου σου.
4. Για χείλη με διάρκεια στο χρώμα διάγραψε το περίγραμμα των χειλιών σου με ένα nude μολύβι χειλιών. Γέμισε το εσωτερικό των χειλιών σου χρησιμοποιώντας το ίδιο μολύβι και ένα λεπτό πινέλο και ολοκλήρωσε με διαφανές lipgloss.
5. Χαλογέλασε στον εαυτό σου και βάλε ρουζ ακριβώς πάνω στα μήλα. Η peachy απόχρωση είναι ιδανική για τις καστανές ενώ η ροζ κολακεύει τις ξανθιές με ανοιχτή επιδερμίδα.

Για να δεις αναλυτικά όλα τα βήματα κάνε κλικ εδώ.

Read More

And More