Ε. Ασημακοπούλου: “Θα κινηθούμε νομικά κατά των παραγωγών της Ονειροπαγίδας”!

Για την “Ονειροπαγίδα” και τα χρήματα που της χρωστά η εταιρεία παραγωγής μίλησε στο TLIFE η γνωστή ηθοποιός Έλενα Ασημακοπούλου.

Η λαμπερή ηθοποιός που είναι τριάμισι μηνών έγκυος και έχει πάντα στο πλευρό της τον αγαπημένο της σύντροφο Μπρούνο Τσιρίλο, αποκάλυψε ότι η εταιρεία παραγωγής της φετινής τηλεοπτικής σειράς, στην οποία συμμετείχε, δεν έχει πληρώσει τους ηθοποιούς για τα επεισόδια που έχουν ήδη προβληθεί στη μικρή οθόνη.

“Είναι κρίμα να δουλεύεις ένα χρόνο, να έχει προβληθεί η δουλειά σου και να μην έχεις πάρει τα χρήματα που έπρεπε να έχεις πάρει”, λέει χαρακτηριστικά η Έλενα.

Η ίδια αναφέρει πως δεν έχει ξεκινήσει ακόμη τις δικαστικές διαδικασίες, αλλά αναμένεται να ξεκινήσουν όλοι οι ηθοποιοί μια ομαδική διαδικασία για να πάρουν τα χρήματα που τους χρωστούν. “Θα ξεκινήσουμε όλοι ομαδικά κάτι για να διεκδικήσουμε τα χρήματα μας”, λέει η Έλενα.

Ακόμη, σημειώνει πως την επόμενη χρονιά η “Ονειροπαγίδα” θα συνεχιστεί κανονικά, αλλά θα αναλάβει νέα εταιρεία παραγωγής. Ώστόσο, η ίδια, λόγω της εγκυμοσύνης θα συμμετέχει σε πολύ λίγα επεισόδια και από τον Ιανουάριο και μετά θα δει αν θα συνεχίσει.

Τέλος, όσον αφορά την εγκυμοσύνη της, η Έλενα είπε ότι είναι πολύ καλά και πως όλοι είναι χαρούμενοι. Παρόλ’ αυτά, η ίδια δεν θέλει να μιλά πολύ γι’ αυτό γιατί θεωρεί πως είναι πολύ νωρίς.

Read More

And More