Ε. Μελέτη: ” Ή εγώ δεν είμαι σωστή ή το περιβάλλον γύρω μου”!

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε στο περιοδικό InStyle για τον εαυτό της: ” Βρίσκομαι σε μια φάση ξεκαθαρίσματος ανθρώπων και καταστάσεων στη ζωή μου. Παρατηρώ και συγκρατώ αυτά που παρατηρώ. Τα συνδυάζω και προσπαθώ να καταλάβω πράγματα για τους γύρω μου. Πρωτίστως παρατηρώ τον εαυτό μου. Γιατί υπάρχει κάτι που δεν του μοιάζει σωστό. Ή εγώ δεν είμαι σωστή ή το περιβάλλον γύρω μου”, δηλώνει η παρουσιάστρια.

Ζώντας καθημερινά την ”τρέλα” του συστήματος της τηλεόρασης, έχει σχηματίσει την δική της άποψη για το θέμα και την μοιράζεται με το κοινό: ” Αυτό το σύστημα που για τον έξω κόσμο φαντάζει τόσο λαμπερό και τόσο πολυπόθητο, στο οποίο όλοι θέλουν να μπουν γιατί νομίζουν ότι έτσι θα αποκτήσουν αξία αν τους αναγνωρίζουν στον δρόμο ή αν είναι ζευγάρι με κάποιο hot πρόσωπο της πόλης, είναι τόσο σαθρό και δήθεν, τόσο καμουφλαρισμένο”, υποστηρίζει η Ελεονώρα.

Και συνεχίζει: ” Πλέον νομίζω ότι και αυτοί που είναι μέσα δεν το αντιλαμβάνονται γιατί είναι υπνωτισμένοι. Αυτό που βλέπω γύρω μου και με σοκάρει είναι ότι όλοι θέλουν να γίνουν κάτι το οποίο δεν είναι. Και το κακό είναι ότι θέλουν να γίνει κάτι το οποίο είναι πολύ χειρότερο από αυτό που είναι οι ίδιοι. Είναι σοκαριστικό σαν παρατήρηση αλλά αυτό συμβαίνει. Από ό,τι καταλαβαίνω το κάνουν για να νιώθουν πιο αποδεκτοί, πιο άξιοι, πιο πετυχημένοι, πιο, πιο, πιο… Αλλά πιστεύω ότι πάνω απ’όλα το κάνουν επειδή είναι πολύ δύσκολο κι επίπονο να διαφέρεις από τη μάζα. Είναι δύσκολο να είσαι ο εαυτός σου”.

Read More

And More