ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Η Ζήνα Κουτσελίνη τελικά πάει Mega;

Πολλά γράφονται και ακόμα πιο πολλά ακούγονται αυτή την εποχή , όσο αφορά στα όσα “μαγειρεύονται” στα κανάλια ενόψει της νέας σεζόν, ενόψει της σεζόν 2010-2011. Ετσι, ανάμεσα στα όλα όσα βγαίνουν στον αέρα, ήταν πριν απο λίγες ημέρες και η είδηση που ήθελε την Φαίη Σκορδά, να έχει προσεγγίσει την τέως διευθύντρια προγράμματος του Alter , Ζήνα Κουτσελίνη και να της έχει ζητήσει να συνεργαστούν στο ολοκαίνουργιο πρωινό του Mega.

Μία είδηση η οποία “έπαιξε” πολύ στα ΜΜΕ ,απο την στιγμή που όλοι ξέρουμε πως η Ζήνα Κουτσελίνη είναι ουσιαστικά ο μέντορας της ξανθιάς παρουσιάστριας, αφού είναι η γυναίκα εκείνη που την πίστεψε και της έδωσε την μεγάλη ευκαιρία να κατέβει απο την Θεσσαλονίκη και να καταφέρει να …τρουπώσει στα κανάλια της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Alter ,κάνοντας επιτυχία.

Ετσι, λοιπόν, οι φήμες που κυκλοφόρησαν ήθελαν την Φαίη να επιθυμεί να έχει δίπλα της και για την ακρίβεια στο κοντρόλ της εκπομπής της , την έμπειρη Ζήνα γιατί με την Ζήνα νιώθει μεγάλη ασφάλεια και το να νιώθει ασφάλεια σε αυτό το καινούργιο ξεκίνημα που κάνει ,είναι ίσως το σημαντικότερο.

Παρά τα όσα ακούστηκαν ,όμως, οι συγκεκριμένες φήμες αποδεικνύεται πως δεν είναι τίποτα άλλο παρά …φούμαρα. Ναι, φούμαρα αφού δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα. Και γιατί σας το λέω αυτό; Γιατί σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, ουδέποτε υπήρξε αυτή η επαφή, ουδέποτε υπήρξε αυτή η πρόταση συνεργασίας .Και γενικότερα ; Δεν τέθηκε ποτέ θέμα συνεργασίας για του χρόνου ,απο καμία απο τις δύο πλευρές.

Read More

And More