Δες φωτογραφίες από τις πρόβες της E. Παπαρίζου και των Onirama!

Σήμερα στο Θέατρο Πέτρας η Έλενα Παπαρίζου και οι Onirama θα πραγματοποιήσουν μία συναυλία που θα σημάνει την έναρξη της καλοκαιρινής τους περιοδείας. Η Έλενα και ο Θοδωρής Μαραντίνης γέλασαν πολύ στις πρόβες και ανυπομωνούν για τη στιγμή που θα χορέψουν μαζί στο stage.

”Δέσαμε από την πρώτη πρόβα παρόλο που μέχρι τότε η σχέση μας ήταν τυπική. Η Έλενα είναι πολύ απλή, έχει ήθος, αντίληψη, εμπιστεύεται τους συνεργάτες της και σε κάνει να θες να γίνεις φίλος της”, δηλώνει ο Θοδωρής στο περιοδικό HELLO!

O τραγουδιστής των Onirama μιλάει και για την οικογένειά του. Η γυναίκα του σίσσυ και ο μόλις 22 μηνών γιος τους Φίλιππος – Ραφαήλ, βρίσκονταν στις πρόβες και τον θαύμαζαν. ”Θα προσπαθήσουμε ο μικρός να έρθει σε όσες περισσότερες συναυλίες μπορεί κι αν καταφέρουμε θα συνδυάσουμε την περιοδεία με διακοπές. Άλλωστε θα πάμε σε τόσα ωραία μέρη”, λέει ο τραγουδιστής.

Η όμορφη Έλενα μίλησε για τον αγαπημένο της Τόνυ, ο οποίος της γράφει τραγούδια: ”Χαίρομαι πολύ όταν τραγουδάω δικά του κομμάτια. Επειδή έχουν γραφτεί για τη φωνή μου, αλλά κι επειδή με ξέρει όσο κανένας άλλος,οι μελωδίες του με εκφράζουν απόλυτα. αν το πρόγραμμα της περιοδείας μας επιτρέψει να κάνουμε και διακοπές, εννοείτε θα κάνουμε. Απλώς, είναι το τελευταίο που σκέφτομαι τώρα”.

Δες φωτογραφίες όπως τις δημοσίευσε το περιοδικό HELLO!

Η όμορφη Έλενα βρήκε την ευκαιρία λίγο πριν την πρόβα, να κάνει μια βόλτα με τα ανήψια της.

Παπαρίζου και Onirama μαθαίνουν την χορογραφία τους.

Ο Θοδωρής προσπαθεί να συντονιστεί με τους γρήγορους ρυθμούς της Έλενας.

Ο Θοδωρής μαζί με την Σίσσυ και το παιδάκι τους.

Read More

And More