Έτοιμη για την παραλία!

Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί σε μια εβδομάδα θα είμαι έτοιμη για την παραλία!!! Έχασα και το δεύτερο κιλάκι μου με τη δίαιτα ORAC του TLIFE! Θα συνεχίσω μέχρι το σαββατοκύριακο και μετά μπορώ να βάλω μαγιό. Ήδη η κοιλιά μου ξεφούσκωσε και τα αντιαισθητικά σωσιβιάκια λίπους αλλά και η κυτταρίτιδα, άρχισαν να εξαφανίζονται.
Το σημαντικότερο όμως όλων είναι ότι δεν πείνασα και δεν έχασα τις δυνάμεις μου. Πολλές φορές έχω κόψει το φαγητό για δυο ή τρεις μέρες, λυσσώντας στην πείνα, με την προσδοκία να χάσω τα κιλά μέσα σε μια… νύχτα. Ωστόσο τα αποτελέσματα ήταν τραγικά. Μετά το τριήμερο της λιμοκτονίας καταβρόχθιζα με βουλιμία …τόνους φαγητού και γλυκών. Τώρα, αντίθετα νιώθω υγιής και βλέπω ότι έχω κάψει λίπος και μάλιστα τοπικό!!!
Όσες ξεκινήσατε τη δίαιτα συνεχίστε ακάθεκτες. Αν κουραστείτε πολύ, ρίξτε το μία μέρα έξω. Δεν θα πάρετε κιλά αν αποφύγετε τα πολλά γλυκά και το υπερβολικό αλκοόλ. Μετά συνεχίστε χωρίς τύψεις και είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρετε.
Έχω σήμερα για σας τη συνταγή μιας καταπληκτικής αντιοξειδωτικής σαλάτας. Δροσερή για τις ζεστές μέρες που έρχονται άλλα και χορταστική. Θα σας δώσει βιταμίνες, δύναμη και υγεία!

Υλικά για 4 άτομα

  • 1 μαρούλι λόλα (κατά προτίμηση κόκκινη)
  • 100 γρ. καρύδια, ανάλατα
  • 100 γρ. σταφύλι κόκκινο
  • 2-3 φυλλαράκια μέντας
  • Το χυμό από ένα μέτριο λεμόνι
  • 2-3 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1 κουτ. της σούπας μέλι
  • Αλάτι και πιπέρι

Προετοιμασία

01Κόψε τη λόλα σε χοντρά κομμάτια.

02 Θρυμμμάτισε τα καρύδια σε ένα γουδί και πρόσθεσέ τα μαζί με τα σταφύλια στη λόλα

03Σε ένα πολυμίξερ ανακάτεψε το χυμό λεμονιού, το μέλι, το λάδι και λίγο αλατοπίπερο. Χτύπησε τα υλικά να ομογενοποιηθούν.

04Μπορείς να περιχύσεις τη λόλα με το ντρέσινγκ μελιού-λεμονιού

05 Προαιρετικά ρίξε μερικά κυβάκια κίτρινο τυρί με χαμηλά λιπαρά

06Στόλισε με τα φυλλαράκια μέντας που θα δροσίσουν τη σαλάτα και θα σου δώσουν μεγάλες ποσότητες αντιοξειδωτικών.

Tip

Αν το ντρέσινγκ μελιού-λεμονιού δεν είναι το αγαπημένο σου, βάλε μόνο λεμόνι. Το λεμόνι είναι από τις πιο πλούσιες πηγές αντιοξειδωτικών.

Αν ψάχνετε το πρόγραμμα της δίαιτας ORAC που ακολουθώ, πληκτρολογείστε στο ευρετήριο το όνομα της δίαιτας και θα βρείτε αμέσως το αντίστοιχο άρθρο. Ή κάντε “κλικ” εδώ

Πολλά Φιλιά,
Τατιάνα

And More