Ο Γιώργος Καπουτζίδης λέει ναί και σε …σόου ;

Μέχρι τώρα οι πιέσεις του Mega προς τον Γιώργο Καπουτζίδη προκειμένου να τον πείσουν και να έχουμε απο Οκτώβρη στους δέκτες μας την νέα σεναριακή δουλειά του , ήταν κάτι παραπάνω απο ασφυκτικές ! Πιέσεις οι οποίες ,όμως, δεν απέφεραν καρπούς ,αφού ο Γιώργος δεν πείθεται με τίποτα στο να μπει και πάλι στο σεναριακό ,τηλεοπτικό βάσανο.

Παρόλα αυτά, ο Γιώργος μπορεί να επιστρέψει και πάλι στην τι-βι ! Πως ; Οι Megaλικοί του πρότειναν να αναλάβει απο Οκτώβρη ,την παρουσίαση ενός απο τα σόου που αυτή την εποχή έχουν στα σκαριά. Και συγκεκριμένα ; Του πρότειναν να αναλάβει την παρουσίαση του πολυσυζητημένου ,”Just the two of us” !

Βλέπετε, μετά την επιτυχημένη παρουσία του στο επετειεακό “The Twenty” ,σκέφτηκαν γιατί όχι ; Γιατί όχι αφού τον αέρα του σόου ο πολυτάλαντος Γιώργος τον έχει. Ετσι , όπως αναφέρει σήμερα με το “medianiouz” ο Γιώργος και το Mega βρίσκονται σε συνεχείς συζητήσεις , προκειμένου να δώσουν τα χέρια.

Αν ο πολυτάλαχτος Γιώργος πει το “ναι” ; Τότε εννοείται πως θα τον δούμε του χρόνου να …κονταροχτυπιέται με την κολλητή του φίλη Ζέτα Μακρυπούλια, αφού το “Just the two of us” , οι Megaλικοί προγραμματίζουν να το βάλουν κάθε Κυριακή βράδυ, για να πολεμήσουν το “Dancing” του ΑΝΤ1.

Read More

And More