Υπάρχει τρόπος να φορέσεις ρίγες και να δείξεις πιο αδύνατη

Το ριγέ μπορεί να είναι είτε ο καλύτερος σύμμαχος είτε ο χειρότερος εχθρός της γυναικείας φιγούρας! Μάθε εδώ τις ικανότητες που έχουν οι οριζόντιες και οι κάθετες γραμμές και χρησιμοποίησε τες για να ψηλώσεις τα πόδια σου, να λεπτύνεις τη μέση σου και ό, τι άλλο επιθυμείς.

Νιώθεις ότι δεν έχεις μέση;

Λέπτυνε την μέση σου όπως η Shakira και η Christen Stewart χρησιμοποιώντας τις ρίγες με τον σωστό τρόπο. Οι star του Holywood διορθώνουν τις ατέλειες του σώματός του χωρίς να λιώνουν ατελείωτες ώρες στο διάδρομο του γυμναστηρίου.
  • Φορώντας ένα τοπ με ρίγες που συγκλίνουν κάτω από το στήθος δημιουργείς μια οφθαλμαπάτη λεπτότερης μέσης και μεγαλύτερου στήθους. Επίσης το οπτικό ενδιαφέρον μεταφέρεται αυτόματα στη μέση κι έτσι δεν γίνονται αισθητές άλλες ατέλειες όπως η μεγάλη περιφέρεια.
  • Ο κορσές είναι η διαχρονικότερη επιλογή για να “διορθώσεις” τη μέση σου και να την αναδείξεις. Αν αυτός συνδυάζεται και με τις σωστές ρίγες τότε το αποτέλεσμα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό.
Να φορέσω χρωματιστές ρίγες;


Ο συνδυασμός πολλών έντονων χρωμάτων απαιτεί γούστο και μεγάλη προσοχή για να διατηρηθούν οι ισορροπίες.
Φέτος είδαμε στις πασαρέλες συνδυασμούς έντονων χρωμάτων από διαφορετικές τονικές ομάδες όπως πορτοκαλί και φούξια, γεγονός που αποδεικνύει ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.
  • Ο Marc Jacobs σε 80’s αισθητική παίζει με την παλέτα του και δημιουργεί συνδυασμούς δροσερούς και φρέσκους.
  • Τόλμησέ το όπως η Fergie και η Maria Menounos με ιδιαίτερη προσοχή σε κοσμήματα κι αξεσουάρ. Είναι καλό η τσάντα και τα παπούτσια να είναι μονόχρωμα και να έχουν μια αναφορά στο υπόλοιπο look.
  • Επειδή η οριζόντιες ρίγες “παχαίνουν” προτίμησε να τις φορέσεις (αν επιμένεις) σε ένα μίνι φόρεμα που αποκαλύπτει τα αδύνατα πόδια σου.
  • Μην υιοθετήσεις το total ριγέ look. Δεν είναι αποδεκτό από τη μόδα φέτος.
  • Εάν θέλεις να φορέσεις ένα ριγέ αξεσουάρ όπως τσάντα ή παπούτσια προτίμησε μονόχρωμο outfit.
Υπάρχουν μυστικά που δεν ξέρω;



Ξέρεις ήδη ότι οι οριζόντιες ρίγες παχαίνουν, κάνοντας την φιγούρα πιο πλατιά. Αυτό που δεν ξέρεις είναι ότι το φάρδος ή το τελείωμα της ρίγας μπορεί να έχει θαυματουργά αποτελέσματα.

  • Η Katy Perry φοράει ριγέ φόρεμα με οριζόντιες γραμμές που την δείχνουν πιο λεπτή και ψηλή. Συγκεκριμένα, αυτό οφείλεται στο ιδιαίτερο σχέδιο του φορέματος στο οποίο οι ρίγες συγκλίνουν στη μέση δημιουργώντας μια «κάθετη» γραμμή.
  • Η Dannii Minogue από την άλλη χρησιμοποιεί ρίγες διαφορετικού φάρδους για να δημιουργήσει την οφθαλμαπάτη της λεπτής μέσης! Οι ρίγες ξεκινούν φαρδιές και όσο πλησιάζουν προς τη μέση γίνονται πιο λεπτές χαρίζοντας στη Dannii μια μέση δαχτυλίδι.



Πότε να φορέσω ριγέ;



Η ρίγα ώρα δεν κοιτάει! Μπορείς να φορέσεις κομμάτια αυτού του στιλ από το πρωί μέχρι το βράδυ ανάλογα με το χρώμα, τους συνδυασμούς και την προσωπικότητά σου.

  • Η επιλογή του ασπρόμαυρου δίνει πάντα έναν πιο επίσημο τόνο. Η Dita Von Teese και η Rachel Weisz προτιμούν το παιχνίδι της σκακιέρας για τις red carpet εμφανίσεις του αναδεικνύοντάς το σε μια κλασική στιλιστική επιλογή.
  • Φυσικά πρέπει να ξέρεις ότι μεγαλύτερο ρόλο παίζει η ποιότητα και η υφή του υφάσματος και όχι το χρώμα μια και φέτος τα έντονα χρώματα είναι μια εξαιρετική επιλογή για νυχτερινές εμφανίσεις.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πως να φορέσεις καπέλο στην πόλη

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μέχρι 80% εκπτώσεις σε επώνυμα ρούχα.

Ψάξε στο ΤLIFE PRODUCT FINDER εδώ για να βρεις τα αξεσουάρ που σου ταιριάζουν.



Read More

And More