Δες τις πιο glamorous βίλες των πλουσίων στη παραλιακή!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life οι πανέμορφες παραλίες της Αττικής είναι κλειστές για το κοινό γιατί είναι χτισμένες από το μεγάλο “κεφάλαιο” της χώρας.

Ο Πόλυς και η Κλέλια Χατζηιώναννου όταν δεν είναι στο Μονακό και επισκέπτονται την πατρίδα μένουν στις δύο μονοκατοικίες που έχουν χτίσει σε σημείο φιλέτο ανάμεσα στη Σαρωνίδα και το Λαγονήσι. Οι δύο μονοκατοικίες χωρίζονται με μεσοτοιχία και διαθέτουν τις ίδιες ανέσεις. Χτισμένες λίγα μόλις μέτρα από τη θάλασσα έχουν και οι δύο από μια εξωτερική πισίνα

Η πολυτελέστατη κατοικία της οικογένειας Θεοχαράκη βρίσκεται στο Λαγονήσι μια ανάσα από την ακροθαλασσιά. Διαθέτει εκτός από την πισίνα και ιδιωτική παραλία την οποία χαίρονται μόνο τα μέλη της οικογένειας.

Ιδιωτικός κόλπος, πισίνα, γήπεδο μπάσκετ και πολύ 80s αισθητική χαρακτηρίζουν τη βίλα της οικογένειας Πουλιάδη. Λίγα μόνο χιλιόμετρα από την Παλαιά Φωκαία, μια ακόμη παραλία παραμένει ιδιωτικό προνόμιο μιας μόνο οικογένειας.

Η βίλα του Γιάννη Αγγελικούση παραπέμπει σε αμερικάνικη mansion και βρίσκεται κρυμμένη στις ήσυχες γειτονιές της Βουλιαγμένης. Οι μεγάλες επιτυχίες του Αγγελικούση στο χώρο της ναυτιλίας (θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους ανεξάρτητους εφοπλιστές του κόσμου) έχει χαρίσει στη νότια Αττική ακόμα μια oversized έπαυλη.


Read More

And More