Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή στην “Ρόδα,τσάντα και κοπάνα”!

Η 19χρονη Κωνσταντίνα Πανταζή το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Μαΐαμι όπου σπουδάζει Θέατρο-Κινηματογράφο-Σκηνοθεσία. Η μεγάλη αδυναμία που έχει ο τραγουδιστής στην κόρη του είναι γνωστή και τώρα που είναι μακριά του λείπει πιο πολύ.

Ωστόσο, οι δύο τους είχαν την ευκαιρία να τα πουν για λίγο στη Μύκονο όπου η Κωνσταντίνα έκανε διακοπές με τον αγαπημένο της Travis και ο τραγουδιστής έκανε συζητήσεις με νυχτερινό μαγαζί της περιοχής. Tα δύο παιδιά γνωρίστηκαν κατά την διάρκεια των σπουδών τους και απολαμβάνουν τις διακοπές τους.

Τώρα, το ζευγάρι βρίσκεται στο Παρίσι και θα ταξιδέψει στην Πράγα για τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του Αμερικανού Travis ο οποίος είναι μουσικός και ηθοποιός. Έπειτα θα πάνε στη Σκωτία για την συμμετοχή της Κωνσταντίνας σε ένα θεατρικό και θα επιστρέψουν στην Ελλάδα για ένα δεκαήμερο κοντά στους γονείς της.

Εμείς μιλήσαμε με τον Λευτέρη Πανταζή και μας είπε: “Ευελπιστώ ότι θα γυρίσει στην πατρίδα και θα μείνει εδώ, κοντά στην μαμά της και τον μπαμπά της αλλά απ’ ότι βλέπω από τα μηνύματα θα κοιτάξει αν μπορέσει να κάνει καριέρα στο εξωτερικό. Ο κάθε γονιός θέλει το καλό του παιδιού του, αν πιστεύει ότι το μέλλον της είναι εκεί, μακάρι!”

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής μας αποκάλυψε ότι η Κωνσταντίνα δέχτηκε πρόταση από τον Όμηρο Ευστρατιάδη για την ταινία “Ρόδα, τσάντα και κοπάνα” όπου θα έχει ένα μικρό ρόλο. “Μίλησε με τον σκηνοθέτη προχθές κι έχουν κάνει συνεννόηση. Δεν επεμβαίνω εγώ, μόνη της παίρνει τις αποφάσεις“, δηλώνει ο Λευτέρης Πανταζής για τις συζητήσεις που είχε η κόρη του με τον σκηνοθέτη του remake της κλασικής ταινίας.

Read More

And More