Σαπουνο-μανία ! Τι θα δούμε σήμερα…

Τα μυστικά της Εδέμ (Mega)

Η εμπλοκή της Νταίζης στις απόπειρες εναντίον της Εύας έχει θορυβήσει όλη την παρέα. Ακόμη και η Αμαλία προσπαθεί να κρατήσει την Μελίτα μακριά από τον Στέφανο, αλλά χωρίς επιτυχία. Ο Στέφανος, με τη σειρά του, προσπαθεί να πείσει την Εύα ότι δεν έχει καμία συμμετοχή σ’ αυτήν την υπόθεση και ακούει για πρώτη φορά για τη διαθήκη και την κληρονομιά. Την ώρα που ο Λουκάς προσπαθεί να πείσει την Νόρα να πάνε για κάμπινγκ στην ακροθαλασσιά, η Εύα δέχεται ένα τηλεφώνημα που της γνωστοποιεί ότι δημοσιεύτηκε μια διαθήκη που την αφορά. Το νέο σκάει σα βόμβα και όλοι συζητούν για τις ανατροπές και τις αποκαλύψεις που θα προκαλέσει το άνοιγμα της διαθήκης. Ο αστυνόμος εκμυστηρεύεται στον Λουκά ότι αυτή η διαθήκη θα καταδείξει και το δολοφόνο του Χατζηβασιλείου. Ο Μάνος οργανώνει ένα ρομαντικό δείπνο στην Εύα και αποφασίζει να της μιλήσει για τις αποφάσεις του.

Η ζωή της άλλης (Mega)

Ο Χάρης ειδοποιείται ότι η αδερφή του και ο γαμπρός του σκοτώθηκαν σε αυτοκινητιστικό ατύχημα στο Λονδίνο. Η Ξένια προσπαθεί να πείσει τον Τζώρτζη να βγάλει από την μέση την Κάτια, αλλά εκείνος φοβάται να αναλάβει τέτοια ευθύνη. Στο μεταξύ ο Φάνης με την ‘Ελενα προσλαμβάνουν μία αποκλειστική νοσοκόμα για να φροντίζει την Κάτια, προκειμένου να την φέρουν στο σπίτι το συντομότερο.

Κάρμα (ΑΝΤ1)

Η Χριστίνα προσπαθώντας να καθησυχάσει τον Δημήτρη του λέει ότι η Μιρέλλα τον έχει απατήσει με τον αδερφό του… Ο Δημήτρης γίνεται έξαλλος και όταν τελικά επιστρέφει η Μιρέλα είναι πολύ βίαιος μαζί της. Η Σμαράγδα και ο Άγγελος περνάνε υπέροχες οικογενειακές στιγμές με τον Στέφανο. Ο Φίλιππος και η Παυλίνα τα ξαναβρίσκουν μετά τη μεσολάβηση της Άλκηστης. Φίλιππος, Σμαράγδα και Πέρσα διαβάζουν το ημερολόγιο της Γκρέτας και μαθαίνουμε τι ακριβώς συνέβη με το μωρό της. Η Έλλη πληροφορείται ότι έχουν στοιχεία εναντίον της και τηλεφωνεί στη Μίρκα ζητώντας βοήθεια. Η Μίρκα μοιάζει φοβισμένη. Ο Δημήτρης έχει πιει, είναι εκτός εαυτού. Φτάνει στο σπίτι του Ηρακλή, που βρίσκεται ήδη κι ο Μίλτος. Βρίζει τον αδερφό του και στο τέλος παίρνει το όπλο του Ηρακλή και πυροβολεί…

Read More

And More