Τι να φορέσεις για να είσαι σέξι; 5 designers στη διάθεσή σου…

Τι είναι σέξι; Πέντε σχεδιαστές μόδας απαντούν και δίνουν την δική τους εκδοχή…

Το σέξι έχει διαφορετικές αποχρώσεις για τον καθένα και διαφορετικό τρόπο έκφρασης. Μπορεί σε κάποια σημεία να διαφωνούν μεταξύ τους, όλοι όμως συμφωνούν σε δύο πολύ βασικά στοιχεία. Σέξι είναι μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση που πιστεύει στον εαυτό της και σέξι είναι το ντύσιμο που αφήνει περιθώρια στη φαντασία χωρίς να αποκαλύπτει τα πάντα!!!
Βρες το σέξι που σε εκφράζει και ακολούθησέ το… με στιλ και χωρίς υπερβολές! Εξάλλου, τα όρια μεταξύ σέξι και προκλητικού είναι λεπτά. Πάντα όμως έχουν να κάνουν με την πρόθεση εκείνης που φοράει κάτι. Είναι το “γιατί” δηλαδή που κάνει την αισθητική διαφορά!



ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΛΙΑΣ

SEXY Ένα στενό εφαρμοστό στράπλες φόρεμα μέχρι το γόνατο είναι εξαιρετικά σέξι. Γενικά οι γυναίκες πρέπει να προτιμούν κομμάτια που δεν αποκαλύπτουν περισσότερο από όσο χρειάζεται.
NOT SEXY Τα βαθιά ντεκολτέ συνδυασμένα με μίνι και συχνά με διαφάνεια… αποκαλύπτουν περισσότερα από όσα πρέπει δημιουργώντας μια χυδαία και καθόλου σέξι εικόνα.

ΒΡΕΤΤΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ
SEXY
Τα πιο καυτά κομμάτια είναι τα body consciοus μάξι φορέματα από μεταξωτό jersey που διαγράφουν το στήθος, τη μέση και την περιφέρεια της γυναίκας.
NOT SEXY
To μίνι είναι πολύ προβλέψιμη επιλογή και ειδικά για τις γυναίκες που νιώθουν την ανάγκη να το φορέσουν ανεξαρτήτως χρόνου και λόγου. Επίσης τα τζιν σορτσάκια είναι μια επιλογή που έχει κουράσει.


SMARAGDI

SEXY
Η διαχρονική σέξι πρόταση είναι το μίνι στενό φόρεμα που διαγράφει τις γυναικείες καμπύλες. Αν σε αυτό προσθέσεις και τη διαφάνεια τότε έχεις τον πιο καυτό συνδυασμό.
NOT SEXY
Οι Ugg μπότες είναι η πιο αντι-sexy επιλογή που μπορεί να κάνει μια γυναίκα. Είναι πολύ αναπαυτικές αλλά καθόλου σέξι. Επίσης, ένα λάθος στο οποίο υποκύπτουν συχνά οι γυναίκες είναι ότι προβάλουν το λάθος σημείο. Γιατί να φορέσει μίνι όταν έχεις μεγάλη περιφέρεια αλλά υπέροχο μπούστο;

ELENA VORREA
SEXY
Tα tops με τολμηρό ντεκολτέ είναι μια διαχρονική sexy επιλογή ανεξαρτήτως των τάσεων. Σέξι είναι αυτό που μας κάνει κλικ στη φαντασία και μας κάνει να βλέπουμε με τα μάτια του μυαλού. Επίσης μια γυναίκα με λίγα παραπανίσια κιλά που τολμά να προβάλει τα δυνατά της σημεία όπως το ντεκολτέ είναι πολύ πιο σέξι από εκείνη που λόγω έλλειψης αυτοπεποίθησης φοράει μόνο ριχτά ρούχα.
NOT SEXY

Τα ριχτά φορέματα που πέφτουν χυτά στο γυναικείο σώμα αλλοιώνοντας τη γυναικεία φιγούρα δεν είναι sexy.
Ακόμα ό, τι αποκαλύπτει όλη την εικόνα και δεν αφήνει χώρο στη φαντασία όπως και ό, τι μας αφήνει παγερά αδιάφορους. Επίσης δεν είναι σέξι η εικόνα ανθρώπων που δεν νιώθουν άνετα με τον εαυτό τους.

FRIDA KARADIMA
SEXY
Τα μίνι φορέματα με γεωμετρικά σχέδια και οι ολόσωμες φόρμες είναι εξαιρετικά σέξι φέτος το καλοκαίρι. Επίσης μια γυναίκα είναι σέξι όταν έχει αυτοπεποίθηση! Όταν περπατάει και νιώθει άνετα με αυτό που φοράει κι αυτό φαίνεται με τον τρόπο που στέκεται, που κοιτάζει που κατακτά… τον χώρο.
NOT SEXY
Τα φλατ παπούτσια συνδυασμένα με φορέματα σε μικρό μήκος είναι μια κακή επιλογή. Επίσης, δεν είναι sexy όποια προσπαθεί να μπει σε ένα ρόλο, όποια προσποιείται ότι είναι κάτι άλλο από αυτό που είναι!


Read More

And More