Ποια θα είναι η έκπληξη της Βίκυς στα φετινά καλλιστεία;

Μόλις μία εβδομάδα μας χωρίζει απο την λαμπερή βραδιά ομορφιάς του ΑΝΤ1. Μόλις μία εβδομάδα μας χωρίζει για να δούμε ποια θα είναι τα νέα κορίτσια που θα κρατήσουν στα χέρια τους ,τους πολυπόθητους τίτλους της “Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Μις Γιανγκ 2010”.

Ετσι, όπως καταλαβαίνετε τα πάντα αυτή την στιγμή βρίσκονται στην τελική τους προετοιμασία. Εκτός ,όμως, απο τα 25 κορίτσια του ΑΝΤ1, αυτές τις ημέρες ετοιμάζεται και η Βίκυ Καγιά. Και δεν ετοιμάζεται μόνο για την παρουσίαση της βραδιάς ,αλλά ετοιμάζεται και για την έκπληξη που θα μας κάνει.

Ποια θα είναι η φετινή έκπληξη της Βίκυς στα καλλιστεία; Πέρσι την είδαμε να τραγουδά και να κάνει και πασαρέλα, φέτος ; Φέτος η Βίκυ θα …χορέψει ! Ναι, μιας και ο χορός στο κανάλι του Αμαρουσίου είναι πολύ της μόδας ,είπαν να μην είναι …out of fashion τα καλλιστεία.

Η Βίκυ ,λοιπόν, αποφάσισε να μας επιδείξει φέτος τις χορευτικές της ικανότητες και έχει τρελαθεί στις πρόβες , προκειμένου το αποτέλεσμα που θα μας παρουσιάσει να είναι κάτι παραπάνω απο εντυπωσιακό. Οσο για το ποιος είναι ο χορός που έχει επιλέξει ; Αυτό κρατιέται επτασφράγιστο μυστικό !

Για να δούμε, για να δούμε …

Read More

And More