Η επιστροφή της Μπάρμπα στη Μύκονο!

Στο “Νησί των ανέμων” μαζί με την αγαπημένη κορούλα της Φαίδρα, βρέθηκε η Βάνα Μπαρμπα. Η γνωστή ηθοποός αφιέρωσε ένα διήμερο αποκλειστικά και μόνο στην κορούλα της για να κάνουν μαζί τα μπάνια τους στο κυκλοδίτικο νησί.

Η Βάνα Μπαρμπα αποφάσισε, ύστερα από χρόνια να επιστρέψει στη Μύκονο για να κάνει τις διακοπές της μαζί με τη μονάκριβη κόρη της. Σύμφωνα με το Hello, η διάσημη ηθοποιός συγύρισε το σπίτι που θα κατοικούσε με τη βοήθεια της Φαίδρας, ενώ, κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο για να κάνει μαζί της βόλτες στο νησί.

Οι δυο τους έκαναν βόλτες στα Ματαγιάννια και πήγαν για ψώνια. Η μικρή κατενθουσιάστηκε με το νησί και γνώρισε μάλιστα, και τους φίλους της μητέρας της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Βάνα Μπάρμπα θα κάνει διακοπές ως τα μέσα αυγούστου και μετά θα ξεκινήσει τη σκληρή δουλειά, αφού από τη νέα σεζόν θα τη δούμε στο θέατρο στην παράσταση “Ερωτικές επιστολές διασήμων γυναικών” μαζί με την Χριστίνα Παππά, την Μαρία Κορινθίου και την Ναταλία Δραγούμη.

Το σίγουρο πάντως είναι πως η γνωστή ηθοποιός διασκέδασε πολύ στη Μύκονο και φαίνεται πως χαλάρωσε με τη βοήθεια της κορούλας της.

Η Βάνα Μπάρμπα κάνει βόλτες με την κόρη της στα Ματογιάννια!

Η Βάνα Μπάρμπα φωτογραφίζεται μαζί με τους φίλους της!

Στη Μύκονο με τη συντροφιά της Φαίδρας!

Η Βάνα Μπάρμπα δίνει ένα γλυκό φιλί στη μικρή Φαίδρα!

Read More

And More