Δ. Βανδή: ”Φοβάμαι τις πλαστικές επεμβάσεις”!

Η Δέσποινα Βανδή έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ! και μίλησε για την επαγγελματική αλλά και την προσωπική της ζωή. Εμφανίζεται στο ”Thalassa” και γνωρίζει μεγαλή επιτυχία. Ωστόσο το νέο της κομμάτι ”Κορίτσι πράμα”, έχει γίνει η αφορμή για πολλές κριτικές.

”Το συγκεκριμένο τραγούδι θίγει κάποια θέματα που αφορούν το πόσο δύσκολο είναι να είσαι γυναίκα όχι σήμερα, ανέκαθεν. Δεν αναφέρεται απαραίτητα στο σήμερα αν και υπάρχουν ακόμα οικογένειες που πιστεύουν ότι μια γυναίκα πρέπει να καλοπαντρευτεί. Πιστεύω ότι είναι δύσκολο να είσαι γυναίκα”, δηλώνει η τραγουδίστρια.

Ομολογεί πως δεν έχει κάνει ποτέ πλαστική και λέει χαρακτηριστικά: ”Δεν είμαι υπέρ των δραματικών αλλαγών. Με τρομάζει ότι όλες πάνε να γίνουν πιο όμορφες, αλλά έχουμε δει ότι πολλές φορές συμβαίνει το αντίθετο. Τις φοβάμαι τις πλαστικές,για να είμαι ειλικρινής και δεν έχω κάνει ποτέ”.

Προσέχει πολύ την σιλουέτα της και η γυμναστική για εκείνη είναι τρόπος ζωής. Όσον αφορά την οικονομική κρίση δηλώνει: ”Η δική μας δουλειά περνάει κρίση εδώ και πολλά χρόνια αν σκεφτεί κανείς ότι από εκεί που δουλεύαμε 6 μέρες την εβδομάδα, τώρα δουλεύουμε 2. Ο κόσμος δεν βγαίνει κι εμείς δεν παίρνουμε τα χρήματα που παίρναμε κάποτε. Έχω δεχτεί περικοπές εδώ και πολλά χρόνια”.

Στην προσωπική της ζωή δηλώνει ευτυχισμένη και αποκλείει το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού για αυτό το διάστημα.

Read More

And More