Κοστίζει ακριβά το κάθε… τσούγκρισμα στην ΕΡΤ!

Στην υγειά των συμβασιούχων φαίνεται πως πίνει η ΕΡΤ, αφού συνεχίζει την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου δίνοντας 1,8 εκατομμύρια ευρώ χωρίς ΦΠΑ για 36 εμφανίσεις, τη στιγμή που αφήνει στο δρόμο πάνω από 1000 άτομα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η διοίκηση της ΕΡΤ ενέκρινε το προκλητικό για τις εποχές ποσό των 47.692 ευρώ ανα επεισόδιο, χωρίς ΦΠΑ, τη στιγμή μάλιστα που ανακοινώθηκε πως δεν θα ανανεωθούν οι συμβάσεις περισσότερων απο 1000 συμβασιούχων, οι οποίες λήγουν στις 30 Ιουνίου. Χαρακτηριστικό είναι, πάντως, πως πριν από μερικούς μήνες το κόστος της εκπομπής είχε προκαλέσει μεγάλο σάλο και το θέμα είχε φθάσει μέχρι τη Βουλή.

Το συνολικό κόστος που εγκρίθηκε για την Cut Productions ανέρχεται ατα 1.837,062 ευρώ. Πράγμα που σημαίνει ότι απο τα 65.000 ευρώ που στοίχιζε το επεισόδιο, εγκρίθηκε το ποσό των 47.692 ευρώ, ενω επιπλέον 2.850 ευρώ προστίθενται σε άλλα τρία εορταστικά επεισόδια.

Το κόστος της εκπομπής αναλύεται ως εξής:
33 επεισόδια 180 λεπτών που στοιχίζουν 47.692 το ένα, πλέον ΦΠΑ και 3 εορταστικά μεγαλύτερης διάρκειας με επιβάρυνση κατα 2.850 ευρώ. Ποσό 3.100 ευρώ πλέον ΦΠΑ για εργοδοτικές εισφορές δεν περιλαμβάνεται στο παραπάνω κόστος κάθε επιεσοδίου και θα καταβάλλεται σύμφωνα με τις μισθοδοτικές καταστάσεις και θεωρημένες Αναλυτικές Περιοδικές Δηλωσεις ΠΔ του ΙΚΑ.

Από το δημοσίευμα της Espresso!

Το βασικό επιχείρημα της κρατικής τηλεόρασης είναι πως έδωσε πράσινο φως στη συνέχιση της εκπομπής γιατί έκανε υψηλή τηλεθέαση στην Ομογένεια των ΗΠΑ και της Αυστραλίας.

Read More

And More