Ο έρωτας του Ονούρ και της Σεχραζάτ!

Ο Halit Ergenc παρόλο που ήταν μόλις ενάμησι χρόνο παντρεμένος με την Gizem Soysalli δε δίστασε να διαλύσει το γάμο του μέσα σε μία νύχτα για να είναι μαζί με την αγαπημένη του Berguzar Korel. Η σειρά ήταν η αφορμή για να έρθουν κοντά όπως ακριβώς τους ήθελε και το σενάριο. Ο έρωτας του Ονούρ και της Σεχραζάτ στην τηλεοπτική αλλά και πραγματική ζωή έφερε τις “Χίλιες και μία νύχτες” στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης.

Το διαζύγιο του ηθοποιού με την πρώην σύντροφό του βγήκε το 2008 με αιτιολογία την ασυμφωνία χαρακτήρων και λίγους μήνες μετά, στις 7 Αυγούστου 2009 παντρεύτηκε την νέα αγαπημένη του, η οποία ήταν ήδη τριών μηνών έγκυος. Το ερωτευμένο ζευγάρι απέκτησε στις 8 Φεβρουαρίου 2010 τον Ali και τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης δεν σταμάτησαν να καλύπτουν κάθε λεπτομέρεια της προσωπικής τους ζωής.

Halit Ergenc

Γεννήθηκε το 1970 στην Κωνσταντινούπολη. Το 1988 γράφτηκε στο Τμήμα Όπερας και Μουσικού Θεάτρου ενώ η σταδιοδρομία του ξεκίνησε με συμμετοχές σε μιούσικαλ και όπερα και έλαβε μέρος σε πολλές παραγωγές. Ο ρόλος του στη τηλεοπτική σειρά “Χίλιες και μία νύχτες” τον καθιέρωσε στην τηλεόραση.

Berguzar Korel

Γεννήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 1982 στην Κωνσταντινούπολη με γονείς τους διάσημους ηθοποιούς Tanju Korel και Hulya Darcan. Αποφοίτησε από το κολέγιο Mimar Sinan – Κρατικό Ωδείο – Τμήμα Θεάτρου.Την πορεία της προετοίμαζε η Susan Batson που προωθούσε τον Tom Hanks και τη Nicole Kodman Το ντεμπούτο της στην τηλεόραση έγινε δίπλα στους γονείς της στη σειρά “Vain Hopes”.

Read More

And More