Μ. Κορινθίου: ”Θα ήθελα να γνωρίσω από κοντά την Αγγελική Σωτηροπούλου”!

Η Μαρία Κορινθίου θα υποδυθεί στη ταινία ”17 Νοέμβρη” τη σύντροφο του Δημήτρη Κουφοντίνα τον ρόλο του οποίου θα παίξει ο Νίκος Ψαράς που μίλησε στο TLIFE, Αγγελική Σωτηροπούλου. ”Υπάρχουν τα γεγονότα που έχουν συμβεί, όμως θα υπάρχει κι η ανάλογη μυθοπλασία. Στην ουσία θα είναι από τη μεριά των τρομοκρατών. Σίγουρα είναι επικίνδυνο αλλά μόνο έτσι μπορεί να βγει αφού είναι μια ταινία μυθοπλασίας και όχι ένα ντοκυμαντέρ”, δηλώνει η ηθοποιός στο περιοδικό ΕΓΩ!

Και συνεχίζει: ”Είναι πολύ λεπτό το ζήτημα, πόσω μάλλον όταν υπάρχουν και θύματα. Και βέβαια, είναι ακόμα πολύ νωπό. Θα υπάρξουν αντιδράσεις. Αλλά είναι μια ταινία και τίποτα παραπάνω. Θα αλλαχτούν ακόμη και τα ονόματα. Εγώ, που θα υποδύομαι την Αγγελική Σωτηροπούλου, στο φιλμ θα λέγομαι Σωτηρία”.

Η Μαρία θεωρεί πως ο συγκεκριμένος ρόλος είναι πρόκληση για εκείνη. Αυτό που θα ήθελε όμως είναι να γνωρίσει την Αγγελική Σωτηροπούλου από κοντά: ”Θα ήθελα να τη γνωρίσω προκειμένου να μελετήσω τις κινήσεις, τη φυσιογνωμία, τις αντιδράσεις της, το πώς αισθανόταν αυτή η γυναίκα. Φυσικά, γνωρίζω ότι κάτι τέτοιο όχι απλώς δεν είναι εύκολο αλλά είναι εντελώς αδύνατον να συμβεί. Πάντως αυτή τη περίοδο μελετώ ό,τι υλικό υπάρχει”.

Read More

And More