Άρωμα Ανατολής στη Ρόδο με αφίξεις σεΐχηδων!

Η Ρόδος φαίνεται ότι αποτελεί ιδανικό προρισμό για την πιο glamour οικογένεια των Αραβικών Εμιράτων. Ο σεΐχης του Κατάρ, Χαμάντ μπιν Χαλιφά αλ – Θάνι, επέλεξε το νησί των Ιπποτών για τις διακοπές του. Πήρε λοιπόν την οικογένειά του και με μία υπερπολυτελή θαλαμηγό, έφτασε στο λιμάνι του νησιού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso η θαλαμηγός έχει μήκος 133μ. έχει πλήρωμα 51 άτομα, πισίνα, δεκάδες σουίτες, ελικοδρόμιο, jacuzzi καιγυμναστήριο κ.ά. Δεν είναι τυχαίο πως είναι η πέμπτη μεγαλύτερη θαλαμηγός στον κόσμο. Ο σείχης φρουρείται από άτομα της ασφάλειάς του ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα καταδύονται δύτες γύρω από το πλωτό για να ελέγξουν αν είναι όλα εντάξει.

Το Tlife επικοινώνησε με τον δήμαρχο της Ρόδου κ. Χαντζή Χατζηευθυμίου ο οποίος μας είπε τα εξής:

”Είδαμε το σκάφος που ήρθε και πληροφορηθήκαμε ότι είναι του Σεΐχη του Κατάρ κι ότι θα μείνει στη Ρόδο για μερικές μέρες. Ήρθε εχθές. Έχουμε θέσει στη διάθεσή του κάθε μέσο και εξυπηρέτηση που μπορεί να χρειαστεί αλλά προς το παρόνδεν ζήτησε κάτι. Υπάρχει βέβαια υψηλή προστασία του χώρου όπου βρίσκεται η θαλαμηγός . Υπάρχει προστασία 24 ώρες το 24ωρο. Δεν τον έχουμε δει ακόμη. Ήρθε εχθές και προφανώς θέλει να ξεκουραστεί γι’αυτό δεν έχει βγει ακόμα στο νησί. Δεν γνωρίζω αν θέλει να αγοράσει κάποιο σπίτι στο νησί, εγώ ξέρω ότι ήρθε για λόγους αναψυχής τώρα αν κι άλλους σκοπούς, αυτό θα ήταν ευχής έργον”.

Read More

And More