Prive club το Αβέρωφ και το 2008 για Μαριέττα-Λεό!

Από το 2008 φαίνεται πως είχαν ξεκινήσει τα “ξέφρενα” πάρτι στο θωρηκτό Αβέρωφ, αφού η οικογένεια του Λεό Πατίτσα δεν οργάνωσε μόνο φέτος τη glamourous δεξίωση στο ιστορικό πλοίο.

Ο λόγος για την πολυτελή εκδήλωση που είχαν οργανώσει ο Λεό Πατίτσα και η Μαριέττα Χρουσαλά στο κατάστρωμα του θωρηκτού Αβέρωφ στα “Ποσειδώνια”, τον Ιούνιο του 2008. Το πάρτι με “κοκτέιλ και καναπεδάκια”, όπως έλεγε η επίσημη πρόσκληση της Atlas Maritime της οικογένειας Πατίτσα, είχε φιλοξενήσει πολλούς επιχειρηματίες, μοντέλα και σταρλέτες.

Η πρόσκληση στα “Ποσειδώνια 2008”!

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η εφημερίδα “Αποκαλύψεις”, δείχνουν πως η κατά τα άλλα σεμνή εκδήλωση είχε μετατραπεί σε prive party και το θωρηκτό Αβέρωφ έγινε club για τις ανάγκες της εκδήλωσης, εκθέτοντας τον τότε Υπουργό Άμυνας Ευάγγελο Μεϊμαράκη και τον απολυθέντα κυβερνήτη του Αβέρωφ, αρχιπλοίαρχο Ευάγγελο Γαβαλά.

Οι ναύτες ποζάρουν στο φακό μαζί με καλλίγραμμα μοντέλα!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το χειρότερο όλων, ήταν οι αξιωματικοί και ναύτες (γόνοι γνωστών οικογενειών) που περιφέρονταν μεθυσμένοι, αγκαλιά με αλλοδαπές κοπέλες που είχε καλέσει το γραφείο Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας της εφοπλιστικής οικογένειας.

Το πλοίο είχε στολιστεί από νωρίς με ανθοστήλες και γλάστρες, ο μπουφές είχε στηθεί δίπλα από τα κανόνια και διάσημος dj είχε προσληφθεί ειδικά για εκείνη τη βραδιά. Μάλιστα, η οικογένεια Πατίτσα δεν είχε διστάσει να τοποθετήσει επαγελματικά συστήματα για την ηχητική κάλυψη του event, που γρήγορα μετέτρεψαν το κατάστρωμα του Αβέρωφ σε πίστα.

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από την εκδήλωση του 2008 επιβεβαιώνουν τα λόγια της μητέρας του Λεό Πατίτσα που είχε πει πως “Και πρόπερσι ξανακάναμε την ίδια γιορτή εκεί. Τότε όμως δεν είχε πει κανείς τίποτα. Χορέψαμε κανονικά”.

Ωστόσο, το θέαμα συνεχίζει να σοκάρει, καθώς βλέπουμε καλλίγραμμα μοντέλα να φορούν τα πηλίκια των ναυτών και να σύρουν το χωρό αγκαλιά με τους μεθυσμένους ναύτες, αμαυρώνοντας την ιστορία του Πολεμικού Ναυτικού.

Mετέτρεψαν σε club το Αβέρωφ!

Ναύτες και μοντέλα από το party στο Αβέρωφ!

Οι χοροί στο κατάστρωμα του Αβέρωφ!

Δες το βίντεο:

Read More

And More