Και η Ε.Πρεζεράκου στο πλευρό της Ρ.Θρασκιά! Τι λέει στο TLIFE;

Το TLIFE επικοινώνησε με την Έρρικα και μας αποκάλυψε ότι θα βρίσκεται και εκείνη εκτός από τον Παναγιώτη Χατζηδάκη στο πλευρό της Ράνιας Θρασκιά στην καλοκαιρινή εκπομπή ”ELLATE”. Επίσης μας μίλησε για τις φήμες που τη θέλουν το xειμώνα στην εκπομπή του Καραμέρου και του Χαριτάτου.

Πότε της ανακοινώθηκε;

Άκουγα πάρα πολλά όλον αυτό τον καιρό αλλά ήμουν η τελευταία που το έμαθε, ερχόντουσαν άσχετοι και μου έλεγαν θα είσαι στην εκπομπή της Θρασκιά και τους απαντούσα ναι; Ωραία!

Τα πρώτα συναισθήματα όταν της ανακοινώθηκε η πρόταση:

Ένιωσα πάρα πολύ χαρούμενη. Θα είμαι για μια φορά την εβδομάδα, μπορεί και δύο για περίπου μία ώρα σε ένα τελείως δικό μου concept και είμαι πολύ-πολύ χαρούμενη για αυτό, γιατί θα είναι κάτι που θα είμαι εγώ.

Τι λέει για Καραμέρο-Χαριτάτο; Θα τη δούμε το χειμώνα στην εκπομπή 10 με 1;

Δεν μου έχουν πει ακόμα κάτι για αυτό. Αρχικά τον Σπύρο τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια, τον Γιώργο τον γνώρισα τα τελευταία δύο χρόνια από την εκπομπή. Είναι εξαιρετικά παιδιά και τα δύο, κάνουν καταπληκτική δουλειά. Σίγουρα τους συμπαθώ πάρα πολύ αλλά δεν έχω μπει σε τέτοια σκέψη.

Σχετικά με την εκπομπή ELLATE:

Θα παρουσιάζω κάτι τελείως διαφορετικό, κάτι δικό μου. Θα το δείτε την Τεταρτή είναι έκπληξη! Θα είναι κάτι όπως λέμε Follow your heart, δηλ. ακολούθησε την καρδιά σου!

Read More

And More