Χρ. Λαμπίρη: “Δεν έχω ενημέρωση για την τύχη του “Super Star” του χρόνου”!

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη, στην οποία μίλησε για όλους και για όλα, έδωσε η παρουσιάστρια Χριστίνα Λαμπίρη στο κυριακάτικο TV Έθνος.

Η γνωστή παρουσιάατρια μίλησε για τον ανταγωνισμό των δημοσιογράφων, την Ελένη Μενεγάκη και την Φαίη Σκορδά, ενώ, ταυτόχρονα έκανε τον απολογισμό για τη χρονιά που πέρασε.

Η ίδια αν και προσπάθησε να πετάξει από πάνω της τον χαρακτηρισμό της “κουτσομπόλας” και να εισάγει στην εκπομπή της περισσότερα κοινωνικά και ενημερωτικά θέματα, δεν τα κατάφερε. Παράλληλα, δηλώνει απογοητευμένη από τα νούμερα της εκπομπής.

“Φυσικά και δεν είμαι ευχαριστημένη καθόλου από την εκπομπή και τα νούμερα. Πίστευα ότι μπορούσα να κάνω περισσότερα πράγματα”, λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει πως ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος και πως οι δημοσιογράφοι είναι αδίστακτοι.

Όσον αφορά τη σύνθεση της εκπομπής της για την επόμενη χρονιά, η Χριστίνα λέει πως δεν γνωρίζει τίποτα ακόμη. “Δεν έχω καμιά ενημέρωση για την τύχη του “Super Star” του χρόνου. Μπορώ να πω μόνο πως δεν θα αλλάξει ώρα. Το ότι απαιτείται ένα λίφτινγκ, νομίζω πως δεν χρειάζεται φιλοσοφία”, σημειώνει η Χριστίνα.

Παράλληλα, για την Φαίη Σκορδά και την πρωινή εκπομπή που ετοιμάζει, αναφέρει πως η νεαρή παρουσιάστρια έχει το πακέτο που χρειάζεται μια πρωινή εκπομπή. “Κάποια στιγμή έβλεπα μαζί με συναδέλφους την Φαίη στη “TV Μακεδονία” και έλεγα ότι αυτό το κορίτσι είναι αστεράκι. Την Φαίη θα την έβαζα σε πρωινό. δεν θα την έβαζα σε μεσημεριανό. Έχει αυτήν την τσαχπινιά, τη γατουλιά, είναι ξανθιά. Έχει το τηλεοπτικό που θέλει ένα πρωινό”, αναφέρει η Χριστίνα.

Όσον αφορά την Ελένη Μενεγάκη και το αν πούλησε τις φωτογραφίες από τις διακοπές της στα περιοδικά, η γνωαστή παρουσιάστρια αναφέρει: “Η Μενεγάκη είναι ένα πρόσωπο που πουλάει τρελά. Γιατί να μην το κάνει; Την Μενεγάκη όπου και αν την βάλετε ξεπουλάει”.

Η Χριστίνα Λαμπίρη!

Read More

And More