Τι φοράς όταν κάνει πολλή ζέστη; 3 επώνυμες σου δανείζουν τον στιλίστα τους

Βαγγέλης Ζάχος – Επιμελείται την εικόνα της Φαίης Σκορδά
ΝΑΙ
Προτίμησε να φορέσεις ανοιχτόχρωμα ρούχα από υφάσματα που επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει, από φυσικά υλικά όπως είναι το βαμβάκι και το λινό. Μπορείς να φορέσεις παντελόνες ή φορέματα maxi που δεν περιορίζουν τις κινήσεις του σώματος. Συνδύασέ το look με σαγιονάρες.
ΟΧΙ
Μην φορέσεις σκουρόχρωμα και φυσικά απαγορεύονται τα συνθετικά υφάσματα. Γενικά απόφυγε τα ρούχα που δεν είναι άνετα και σε περιορίζουν.


Fendi Άνοιξη/Καλοκαίρι 2010


Δημήτηρης Στρέπκος – Εκτός από δική του σειρά ρούχων φροντίζει και την εικόνα της Άντας Λιβιτσάνου

ΝΑΙ
Η πιο στιλάτη εκδοχή για τον καύσωνα είναι ένα λευκό φανελάκι συνδυασμένο με βερμούδα army. Επίσης μπορείς να φορέσεις ένα αμπίρ φορέμα από οικολογικό ύφασμα.
Τα hit του καλοκαιριού είναι χωρίς αμφιβολία τα t-shirts, τα καφτάνια και τα ψάθινα καπέλα.
ΟΧΙ
Μην φορέσεις ό, τι είναι σε μαύρο χρώμα, όχι στενά ρούχα και φυσικά αποκλείονται οι παγιέτες και τα swarovski. Απέφυγε σε κάθε περίπτωση τα βαρύτιμα κοσμήματα που βαραίνουν το look.


Κarl Lagerfeld Άνοιξη/Καλοκαίρι 2010

Κυριάκος Παρουτιάδης – Είναι υπεύθυνος για την εικόνα της Ρούλας Κορομηλά
ΝΑΙ
Φόρεσε βαμβακερά,αέρινα φορέματα συνδυασμένα με σανδάλια. Ο συνδυασμός βερμούδας με t-shirt είναι κάτι που δεν αλλάζει από τις τάσεις της μόδας.
ΟΧΙ
Απόφυγε τα πολλά αξεσουάρ και άφησε το λαιμό και τα χέρια ελεύθερα. Μην φορέσεις βαριά αρώματα γιατί προκαλούν τάσεις λιποθυμίας.


Read More

And More