Π. Χατζηδάκης στο TLIFE: ” Συμφώνησα με ΑΝΤ1 να είμαι δίπλα στη Ρ. Θρασκιά!”

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης είναι το πρόσωπο που τελικά θα συντροφεύει τη Ράνια Θρασκιά στο “ELATTE” και μίλησε αποκλειστικά στο TLIFE. Πριν λίγο σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε για το δοκιμαστικό του στα studio Kappa, στα Σπάτα, όπου έγινε και η συμφωνία. Αμέσως μετά το TLIFE επικοινώνησε μαζί του.


Σχετικά με τη θέση του στο ELATTE, απάντησε:

“Αυτό που έχουμε συμφωνήσει ας πούμε είναι θέση συμπαρουσιαστή, όχι στη δημοσιογραφική ομάδα. Δεν είναι πολλές οι ώρες που έχουμε συμφωνήσει, όλα αυτά έγιναν πολύ γρήγορα.

Νιώθω πολύ καλά και γνωρίζοντας τη Ράνια νιώθω ότι θα τα πάμε υπέροχα γιατί είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος, αισθάνομαι πολύ καλά. Το καλοκαίρι θα είναι λίγο πιο δύσκολα, λόγω του ότι είναι καλοκαίρι, ελπίζουμε να περάσουμε καλά.”

Σχετικά με το τέλος του Mega και τη διάρκεια της συμφωνίας του
“Αυτά τα πράγματα έτσι είναι, φαντάζομαι ότι υπάρχουν εκπομπές που υπάρχουν συγκεκριμένοι άνθρωποι που ενδεχομένως πρέπει ή δεν πρέπει να τις παρουσιάσουν, από εκεί και πέρα εγώ έχω μια άριστη σχέση με το κανάλι.

Και με τα παιδιά και με τους υπεύθυνους του καναλιού, όπως έχουν έρθει τα πράγματα στην τηλεόραση όλα είναι ανοιχτά μέχρι την τελευταία στιγμή. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι εδώ για τη συγκεκριμένη στιγμή, δεν έχω συζητήσει για το χειμώνα, οπότε όλα είναι ανοιχτά, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.”

Οι πληροφορίες του TLIFE λένε πως το κανάλι του Αμαρουσίου, επισκέφτηκαν κι άλλα άτομα από την ομάδα του “Όμορφου Κόσμου”, αλλά δεν συμφώνησε κανείς άλλος.

Read More

And More