Ελληνίδες σταρ με μαγιό! Πώς παραμένουν σέξυ σε κάθε ηλικία!

Λίγη γυμναστική, πολύ θετική ενέργεια και καλή διατροφή είναι το μυστικό των Ελληνίδων σταρ, που τις κάνει τόσο λαμπερές και όμορφες.

Ανεξάρτητα από το ποια είναι η ηλικία τους, οι σταρ της ελληνικής showbiz προσέχουν την εμφάνιση τους και είναι πάντα σε “φόρμα”, κάνοντας τα αντρικά βλέμματα να μαγνητίζονται όταν τις δουν να εμφανίζονται στην παραλία με μαγιό. Ενώ, ταυτόχρονα αποδεικνύουν πως ποτέ δεν είναι αργά για να αποκτήσεις το τέλειο κορμί!

Σύμφωνα με το People, η Καλομοίρα παραμένει πάντα σε “φόρμα” κάνοντας γυμναστική με personal trainer, γιόγκα και λιποδιαλυτικό μασάζ. Σε ηλικία 24 χρόνων, η γλυκιά Καλομοίρα είναι δροσερή, όμορφη και έχει ένα καλλίγραμμο σώμα. Η ίδια αποκαλύπτει ότι κάνει γυμναστική πέντε φορές την εβδομάδα: αερόβια γυμναστική και γιόγκα. Ωστόσο, το μυστικό της είναι το λιποδιαλυτικό μασάζ, που κάνει δυο φορές της εβδομάδα, το οποίο την χαλαρώνει και την αναζωογονεί.

Η γνωστή ηθοποιός Μαρία Σολωμού διαθέτει σίγουρα ένα σώμα που πολλές θα ήθελαν να αποκτήσουν. Το μυστικό της; Γυμναστική και ένα γεύμα την ημέρα. Η 35χρονη ηθοποιός αναφέρει πως εδώ και λίγο καιρό έχει ξεκινήσει εντατικά μαθήματα γυμναστικής στο σπίτι, όπου κάνει απλές ασκήσεις και ένα ειδικό πρόγραμμα για να ξεπεράσει ένα πρόβλημα που είχε στη μέση. Για τη διατροφή της λέει ότι προσέχει λίγο και αποφεύγει τα αναψυκτικά και το αλάτι. Ισοροπημένη διατροφή γι’ αυτήν όμως, δεν σημαίνει πως θα στερηθεί και τα γλυκά που είναι η αδυναμία της.

Το μάθημα pilates είναι αυτό που έκανε την διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή να “χτίσει” τους κοιλιακούς της και όπως η ίδια λέει δεν το χάνει ποτέ! Η Δέσποινα γυμνάζεται εντατικά, δοκιμάζοντας όλα τα είδη γυμναστικής. Τον τελευταίο καιρό κάνει τρεις φορές την εβδομάδα pilates και αυτό της δίνει την ευεξία που εκπέμπει το σώμα της. Ακόμη, τρώει τα πάντα αλλά σε μικρές ποσότητες και έχει το κεφάλι της ήσυχο αφού τα περισσότερα φαγητά μαγειρεύονται από την ίδια.

Τέλος, η απόλυτη Ελληνίδα σταρ Άννα Βίσση επιστρατεύει την αερόβια γυμναστική και τη σωστή διατροφή για να παραμένει λαμπερή κάθε στιγμή. Η Βίσση είναι σίγουρα η 50άρα που έχει το σώμα που θα ζήλευε κάθε 20άρα. Ένα τέλειο κορμί που διατηρεί με καθημερινή αερόβια γυμναστική και βάρη. Στην διατροφή της, κυρίαρχο ρόλο παίζουν τα λαχανικά και το ψάρι, ενώ αποφεύγει τα γλυκά και το αλκοόλ. Το μυστικό της είναι η απόλυτη συνέπεια στο διατροφικό της πρόγραμμα.

Read More

And More