Έ. Παπαρίζου: Όλες οι αλλαγές του look της, στην καριέρα της!

Η Έλενα Παπαρίζου είναι σίγουρα μια από τις πιο πολυσυζητημένες τραγουδίστριες της χώρας μας, η οποία αν και ξεκίνησε την καριέρα της από τα 17 μάγεψε γρήγορα μικρούς και μεγάλους.

Η Έλενα είναι μια γυναίκα δυναμική με τσαχπινιά και νάζι που έχει κάνει όλους τους Έλληνες να την αγαπήσουν και να τραγουδήσουν τις μεγάλες επιτυχίες της. Χωρίς ίχνος κόμπλεξ και με πολύ χιούμορ αντιμετωπίζει όλες τις καταστάσεις της ζωής της. Την έχουμε δει να τολμά και να μας ξαφνιάζει με τις εμφανίσεις της, ενώ δεν διστάζει να αλλάζει το λουκ της.

Με μακρύ μαύρο μαλλί και casual εμφάνιση είδαμε στην αρχή της καριέρας της, τη νεαρή Έλενα.

Το 2001 τραγουδά ως μέλος του συγκροτήματος Antique στην Eurovision και κατακτά την τρίτη θέση. Με μια λευκή ολόσωμη παντελόνα και ίσιο μαλλί ξεσήκωσε το κοινό του διαγωνισμού με το “Die for you”!

Στα πρώτα βήματα της καριέρας της, την βλέπουμε με εφαρμοστά jeans και ανάλαφρα μπλουζάκια που ταιριάζουν στο νεανικό καλλίγραμμο κορμί της.

Πιο σέξυ και ανανεωμένη από ποτέ, είδαμε την Έλενα Παπαρίζου στη Eurovision του 2005, που με το τραγούδι “Number 1” κέρδισε την πρώτη θέση.

Μια από τις πιο “καυτές” εμφανίσεις της Έλενας Παπαρίζου σε παλαιότερη διοργάνωση των Mad Awards. Με το καυτό σορτσάκι που ανέδειξε το καλλίγραμμο κορμί της, η Έλενα σίγουρα έκλεψε την παράσταση.

Το 2009 η Έλενα Παπαρίζου βρέθηκε στα MTV Music Awards στο Βερολίνο και έλαμψε για ακόμη μια φορά. Με ελαφριές μπούκλες που πέφτουν στους ώμους και ένα ασημί φόρεμα μάγεψε τό αντρικό πλήθος. Οι καμπύλες και το λαμπερό της βλέμμα την κάνει μια από τις πιο σαγηνευτικές παρουσίες.

Στα φετινά βραβεία Mad είδαμε την Έλενα Παραρίζου με έντονες καμπύλες να είναι πιο κοντά στον τύπο της μεσογειακής Ελληνίδας. Η ίδια έκανε μάλιστα και δήλωση λέγοντας πως “οι παχουλές είναι σέξυ”!

Τέλος, η εκρηκτική Έλενα εμφανίστηκε άκρως… θυληκή, στη συναυλία με τους Οnirama, αποδεικνύοντας πως οι άντρες προτιμούν τις “ζουμερές”, αφού για ακόμη μία φορά ξεσηκώθηκαν!

Read More

And More