Τα 3 κομμάτια που θα αναβαθμίσουν άμεσα το look σου και μπορείς να τα αποκτήσεις με έκπτωση!

Δυσκολεύεσαι στο να αρχίσεις να διαμορφώνεις το καλοκαιρινό σου στιλ; Αναζήτησε ευέλικτα κομμάτια που μπορείς να ξεκινήσεις να φοράς από τώρα και θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη κατά τη διάρκεια ολόκληρης της καλοκαιρινής σεζόν! Και δεν υπάρχει καλύτερο timing για ψώνια από τώρα, που έχουμε εκπτώσεις.

Το μυστικό πάντα βρίσκεται στους διαφορετικούς συνδυασμούς και στο styling όσο ο καιρός θα ζεσταίνει. Ξεκίνησε από ένα κιμονό με φλοράλ print που θα προσθέσει αμέσως ένα χαλαρό και καλοκαιρινό vibe σε όλα σου τα σύνολα και είναι μια τέλεια λύση για να το χρησιμοποιήσεις και σαν ένα ελαφρύ πανωφόρι αυτήν την εποχή. Ταιριάζει ιδανικά σε συνδυασμό με loose παντελόνια, βερμούδες και σορτς.

Το δεύτερο κομμάτι που σου προτείνω είναι ένα παντελόνι σε χαλαρή γραμμή και ουδέτερη απόχρωση, όπως είναι το navy blue και θα το ταιριάξεις με μονόχρωμα αλλά και εμπριμέ tops. Θα ολοκληρώσεις τα πρωινά σου σύνολα με ένα ζευγάρι loafers αυτήν την περίοδο και αργότερα θα τα αντικαταστήσεις με φλατ σανδάλια ή ένα ζευγάρι slides που είναι πολύ τάση στα φλατ παπούτσια αυτή τη σεζόν. Για μια βραδινή έξοδο ένα ζευγάρι κομψά ψηλοτάκουνα πέδιλα είναι η τέλεια επιλογή για να το αναδείξεις και να προσθέσεις μια ladylike πινελιά στην εμφάνισή σου.


Το tshopping.gr αυτές τις μέρες έχει εκπτώσεις και θα βρεις τα αγαπημένα σου κομμάτια με έκπτωση έως και -30%. Είναι μια καλή ευκαιρία να εκμεταλλευθείς τις μειωμένες τιμές και να αρχίσεις να φτιάχνεις την γκαρνταρόμπα της νέας σεζόν, από την άνεση του σπιτιού σου.

Αν θέλεις να αποκτήσεις το κιμονό κάνε κλικ εδώ!

Για να κάνεις δικό σου το παντελόνι κάνε κλικ εδώ!

Αν το στιλ σου είναι πιο bohemian, ένα εμπριμέ κιμονό με λεπτομέρειες από κρόσσια δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου, αφού θα προσθέσει ενδιαφέρον και χαρακτήρα ακόμα και στο πιο απλό σου σύνολο. Φόρεσέ το τώρα με ένα κορμάκι και ένα ψηλόμεσο flare ή straight-leg jeans και όταν ο καιρός ζεστάνει περισσότερο με ένα τζιν σορτσάκι και flat σανδάλια ή ακόμα και πάνω από το μαγιό σου στην παραλία.

Κάνε κλικ εδώ για να το αγοράσεις!

Φιλάκια,
Τατιάνα

And More