Θέλω τη γνώμη σας για το ρετούς…

Ρετούς. Ένα πολυσυζητημένο θέμα του καλοκαιριού. Αρετουσάριστες και διόλου κολακευτικές φωτογραφίες, αγαπημένων stars έγιναν αντικείμενο συζήτησης στις θερινές ανέμελες παρέες.

«Την είδες την τάδε; Απίστευτο. Σοκ. Καλέ είναι άλλη». Και πράγματι. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν ήταν πάρα πολύ διαφορετικές, από αυτές που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στα life style περιοδικά. Τα καλλίγραμμα , καλογυμνασμένα, αψεγάδιαστα κορμιά, που είθισται να βλέπουμε στα εξώφυλλα των περιοδικών, αντικαταστάθηκαν με γυναικεία κορμιά της διπλανής… ξαπλώστρας. Με την κυτταρίτιδά τους, την χαλάρωσή τους, τα ψωμάκια και τα παχάκια τους.

Αλήθεια εδώ θα ήθελα τη γνώμη σας. Τι φωτογραφίες προτιμάτε να βλέπετε στον Τύπο; Τις πανέμορφες ρετουσαρισμένες, αποτέλεσμα της καλής δουλειάς του γραφίστα, ή τις πραγματικές φωτογραφίες των stars, ακόμη και αν αυτές προβάλουν μια πιο… σκληρή πραγματικότητα;

Το θέμα αυτό και τις επιπτώσεις του στην ψυχολογία της μέσης Ελληνίδας, θα συζητήσουμε αύριο μεταξύ άλλων στην εκπομπή « Μίλα». Γι’ αυτό σας ζητώ να μιλήσετε κι εσείς ελεύθερα. Στείλτε μου την άποψή σας, ψηφίστε τι προτιμάτε και εγώ θα τα μεταφέρω στην εκπομπή.

Φιλιά.
Τατιάνα.

And More