Καλωσορίζοντας το καλοκαίρι με ένα ταξίδι στην όμορφη Σαντορίνη

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είναι συνήθως μια πρώτη γεύση διακοπών. Και τι καλύτερο από μια απόδραση στη σαγηνευτική Σαντορίνη, το ωραιότερο μέρος του κόσμου. Εκεί που καθαρίζει το μυαλό, ανοίγει ο ορίζοντάς σου, μαγεύεται το βλέμμα σου από τη φυσική ομορφιά!
Αγαπημένο μέρος! Η επιβλητικότητα του τοπίου, τα χρώματα, το φως σε παρασύρουν, σε ξεκουράζουν και όσες φορές κι αν έρθεις δεν παύουν να σε εντυπωσιάζουν.
Η διάθεση αλλάζει. Ξεκουράζεσαι. Η Σαντορίνη δεν σου αφήνει άλλες επιλογές. Επιβάλλει τη μαγεία της, σε αδειάζει με το πρώτο πλάνο της από τα άγχη της καθημερινότητας και σε γεμίζει ενέργεια. Ευφορία!
Μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα, μια πρώτη γεύση διακοπών και μια ευκαιρία να φορέσω και τα καινούρια μου αποκτήματα από το tshopping.gr. Το καλοκαίρι έχει ευελιξία. Τα ελληνικά νησιά και οι διακοπές… ελευθερία και δεν χρειάζεται να κουβαλήσεις μαζί σου τα πάντα. Λίγα κομμάτια σωστά επιλεγμένα αρκούν.

Ένα ολόσωμο σορτσάκι είναι το απόλυτο trend item της σεζόν. Το πήρα μαζί μου για τα πρωινά φορώντας το με σανδάλια. Η ποιότητά του όμως (από 100% λινό), το στιλ και το ύφος του μπορεί να υποστηρίξει και τις βραδινές εμφανίσεις αν το συνδυάσεις με πλατφόρμες και τα ανάλογα κοσμήματα. Εγώ το συνδύασα με ένα κολιέ σε χρυσή απόχρωση.

Αν θέλεις να αποκτήσεις κι εσύ ένα ολόσωμο σορτσάκι σαν το δικό μου κάνε “κλικ” εδώ
Αν θέλεις και το κολιέ κάνε “κλικ” εδώ
Φυσικά η βαλίτσα μου είχε και μια μάξι φούστα σε αγαπημένο καλοκαιρινό χρώμα… Γιατί ελληνικό καλοκαίρι χωρίς μια μακριά αέρινη φούστα δεν γίνεται. Επίσης ένα κομμάτι που μπορείς με το ανάλογο styling και τα ανάλογα αξεσουάρ να το φορέσεις και πρωί και βράδυ. Τη συνδύασα με ένα κορμάκι με λευκές και μπλε ρίγες για να κάνει αντίθεση.
Αν θέλεις να αποκτήσεις κι εσύ τη φούστα κάνε “κλικ” εδώ και για το κορμάκι κάνε “κλικ” εδώ
Μαζί μου και τα απαραίτητα “φτερωτά” σανδάλια που συνοδεύουν τις βόλτες μου και ταιριάζουν με τα πάντα.
Αν θέλεις να τα κάνεις και δικά σου κάνε “κλικ” εδώ
Ένα ιδιαίτερο panama hat (Enny di Monaco) που δεν κατάφερα να αντισταθώ από την πρώτη στιγμή που το είδα…
Και τα αγαπημένα μου κιμονό! Το απόλυτο must have του φετινού καλοκαιριού που με ξετρέλλανε από την πρώτη στιγμή που το είδα και για αυτό απέκτησα δύο. Και από όσο γνωρίζω είναι και δική σας αδυναμία.
Όσες δεν προλάβατε να το αγοράσετε και το θέλετε κάντε “κλικ” εδώ για το λευκό-μπλε κι εδώ για το εμπριμέ με τα πιο έντονα χρώματα.
Φιλιά πολλά από τη μαγευτική Σαντορίνη,
Τατιάνα

And More