Οι τρεις beauty εμμονές μου!

Υπάρχουν πράγματα που μου φτιάχνουν τη διάθεση! Και υπάρχουν πράγματα που μου φτιάχνουν την εμφάνιση! Σε αυτό το post θα σου μιλήσω και για τα δύο. Γιατί έχω κάποιους πολύτιμους μικρούς θησαυρούς που συνδυάζουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου και είναι οι δικές μου beauty εμμονές…

Η μία είναι το γκρι βερνίκι της Essie που φοράω συνέχεια τον τελευταίο καιρό. Η ακριβής απόχρωσή του είναι η cocktail bling και πρόκειται για ένα ιδιαίτερο και πολύ ενημερωμένο χρώμα που είμαι σίγουρη πως θα αγαπήσεις κι εσύ.
Θυμήσου: με ένα βερνίκι μπορείς να κάνεις fashion statement και μάλιστα χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία!

Η άλλη εμμονή μου είναι το απόλυτο προϊόν για τα μαλλιά: το Elixir Ultime από την Kérastase. Πρόκειται για ένα ελιξήριο μαλλιών ή την… Ferrari των μαλλιών όπως μου αρέσει να το λέω, με τέσσερα πολύτιμα έλαια. Δίνει λάμψη, θρέψη, προστασία και έχει το πιο υπέροχο άρωμα που έχω μυρίσει ποτέ σε προϊόν περιποίησης μαλλιών! Το έχω στην τσάντα μου και φρεσκάρω το χτένισμά μου μέσα στην ημέρα παιρνώντας μήκη και άκρες. Και κάτι ακόμη: για τις γιορτές κυκλοφορεί σε συλλεκτική συσκευασία… πολύ πολύ fashionable από δύο οθωμανές πριγκίπισσες!

Bonus info: Το έχω και για σένα! Αν δεν είχες την ευκαιρία να το δοκιμάσεις, στη δίνει το TLIFE! Κάνε κλικ εδώ και μάθε πώς.

Η τρίτη μου καθημερινή συνήθεια και το δικό μου αγαπημένο tip (θα σε σώσει αν δεν αντέχεις την βαριά υφή του make up) είναι το ότι αναμειγνύω την ενυδατική μου κρέμα ημέρας μαζί με το make up μου -Teint fluide perfection haute tenue της Chanel- και το απλώνω στο πρόσωπό μου. Έτσι, έχω κάλυψη και ενυδάτωση σε ένα!

Στον μαγικό κόσμο μιας γυναίκας υπάρχουν πάντα αμέτρητες επιλογές. Αυτές είναι εκείνες που πραγματικά ταίριαξαν σε μένα και με τις οποίες έχω κολλήσει τον τελευταίο καιρό…

Φιλιά,
Τατιάνα

And More