Η θεραπεία που έκανε το πρόσωπό μου να φαίνεται αρκετά χρόνια νεότερο

Αγαπημένες μου,

Αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας μια μαγική θεραπεία, που με βοήθησε πολύ κι έκανε το πρόσωπό μου να φαίνεται αρκετά χρόνια νεότερο. Τη δοκίμασα, είναι εντελώς ακίνδυνη για την υγεία και δεν χρειάζεται νυστέρι ή χειρουργείο.

Εγώ λόγω της καθημερινής μου παρουσίας στην τηλεόραση και των σύντομων διακοπών μου το καλοκαίρι, που απαγορεύονται οι δραστικές παρεμβάσεις στο δέρμα, είμαι αναγκασμένη να ακολουθώ πολύ ήπιες θεραπείες χωρίς παρενέργειες. Δεν θα χρειαστεί να μπουν στον οργανισμό σας ξένα υλικά, παρά το ίδιο σας το αίμα, εμπλουτισμένο! Στο Tlife.gr ίσως να έχετε διαβάσει για το PRP. Πρόκειται για το ακρωνύμιο του Platelets Rich Plasma, δηλαδή πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια. Στην ουσία πρόκειται για μια εξελιγμένη μεσοθεραπεία.

Από την εποχή του ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ οι ειδικοί γνώριζαν ότι το αίμα του ιδίου ατόμου είχε την ικανότητα να επιταχύνει την επούλωση τραυμάτων του, όταν το τοποθετούσαν στις πληγές.

Τα τελευταία 23 χρόνια οι επιστήμονες χρησιμοποιούν την αναπλαστική ιδιότητα των αιμοπεταλίων του αίματος, για να αντιμετωπίσουν σοβαρά τραύματα, κατάγματα, εγκαύματα και δερματικές αλλοιώσεις.

Αυτό επιτυγχάνεται από τα επί μέρους συστατικά των αιμοπεταλίων, δηλαδή τους αυξητικούς παράγοντες και τις κυτοκίνες. Από τα αιμοπετάλια, με εξειδικευμένη επεξεργασία και συγκεκριμένο τρόπο φυγοκέντρισης του αίματος, συλλέγονται και εκχύονται στην επιλεγμένη περιοχή οι ενεργοποιημένοι αυξητικοί παράγοντες και κυτοκίνες.
Μία από τις ιδιότητες των αυξητικών παραγόντων είναι η ενεργοποίηση των stem cells, δηλαδή των ενηλίκων βλαστοκυτάρων της περιοχής έκχυσης. Τα stem cells διαθέτουν όλες τις πληροφορίες δομικότητας της περιοχής όπου βρίσκονται, από την στιγμή που ο άνθρωπος γεννιέται, έτσι ώστε το άτομο να αναπτυχθεί και ολοκληρωθεί ως την ολοκλήρωση του (20-25 ετών). Μετά την ηλικία αυτή τα stem cells τεμπελιάζουν και δρουν μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις τραυματισμού ή φθοράς του οργανισμού.

Η έκχυση του συγκεκριμένου Αυτόλογου Βιολογικού υλικού, ξυπνά τα ενήλικα βλαστοκύταρα της περιοχής έκχυσης με αποτέλεσμα, εάν πρόκειται για το δέρμα να έχουμε φυσιολογική παραγωγή ενδογενούς κολαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος, στα άτομα που έχει μειωθεί αυτή η παραγωγή, λόγω ηλικίας ,συνθηκών διαβίωσης (κάπνισμα, αλκοόλ κ.α.), διατροφικών συνηθειών κ.α.!!!

Δεν συστήνω ποτέ γιατρούς γιατί φοβάμαι την ακραία περίπτωση του ιατρικού λάθους. Όμως επειδή η μέθοδος αυτή δεν κρύβει κινδύνους για την υγεία σας, εγώ εμπιστεύτηκα τον πλαστικό χειρουργό Ιωάννη Γκούρα.

Το ιατρείο του κυρίου Γκούρα βρίσκεται στο Κολωνάκι, στην οδό Πατριάρχου Ιωακείμ 25. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 7258852.

Φιλιά σε όλες,
Τατιάνα

**Με ρωτάτε πολλές για το κόστος της θεραπείας… Θεωρώ ότι είναι καλύτερο να επικοινωνήσετε με τον γιατρό επειδή το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες κάθε γυναίκας.

And More