Μάθε το όνομα της νικήτριας που κέρδισε το κιμονό

Ο διαγωνισμός έληξε. Η ανταπόκρισή σας σε αυτόν ήταν τεράστια και σας ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό. Δυστυχώς, μόνο μία μπορούσε να κερδίσει. Η τυχερή νικήτρια που θα κάνει δικό της το κιμονό που φοράω κι εγώ, είναι η Άννα Θεοτοκά.

Ναι, το κιμονό είναι τάση. Μεγάλη τάση. Και όχι μόνο αυτό. Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για το αγαπημένο κομμάτι που θα συνοδεύει τις εμφανίσεις μας από τώρα μέχρι και τον Σεπτέμβρη. Το απόλυτο must have που θα μας συνοδεύσει από το πρωί μέχρι το βράδυ, στην πόλη, στα νησιά των διακοπών μας, παντού. Είναι πραγματικά η νέα μου αδυναμία.

Για πολλούς λόγους. Γιατί είναι μόδα, γιατί μπορείς να το φορέσεις με πολλούς τρόπους και γιατί η γραμμή του, το ύφος του και το στιλ του έχουν αυτή τη μαγική ικανότητα να καλύπτουν τις ατέλειες.

Στην εκπομπή Μίλα επέλεξα να το φορέσω με ένα total white look -λευκό παντελόνι, λευκό τοπ, nude γόβες και κοσμήματα Imanoglou. Μπορείς όμως να το φορέσεις με πολλούς τρόπους και σε διαφορετικές περιστάσεις. Πάνω από το αγαπημένο σου καθημερινό τζιν παντελόνι για να δώσεις στην εμφάνισή σου μια ενδιαφέρουσα πινελιά.

Με τα σορτσάκια σου. Με ένα flared τζιν, ένα πουκάμισο και πλατφόρμες για ένα bohemian look. Ακόμα και με ένα στενό μίνι φόρεμα και φλατ σανδάλια, μια μίνι φούστα ή μια ολόσωμη φόρμα. Είναι το κομμάτι πασπαρτού του καλοκαιριού!

/
*ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ tshopping.gr. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ PRE-ORDER κάνε “κλικ” εδώ

Φιλάκια,
Τατιάνα

And More