“Μία” καινούρια φίλη… έρχεται σπίτι σου!

Κάποιοι από εσάς το διαβάσατε ήδη, ενώ κάποιοι άλλοι, οι λιγότερο… μελετηροί στις μιντιακές ειδήσεις, θα το διαβάσετε τώρα.

Φέτος θα κάνω μια νέα εκπομπή στην τηλεόραση. Νέο ξεκίνημα, όλα από την αρχή! Ένα ολοκαίνουριο τρίωρο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Το νέο ξεκίνημα έχει πάντα δυο όψεις: τη χαρά και την έξαψη της δημιουργίας, αλλά και την ανησυχία για την αποδοχή του καινούριου από τον κόσμο. Με αυτά τα αντικρουόμενα συναισθήματα πορεύτηκα τον Αύγουστο μετά την πρόταση του Star για νέα εκπομπή και με τα ίδια πορεύομαι και σήμερα μέχρι την πρεμιέρα μας που θα γίνει στις 22 Σεπτεμβρίου.
Όλα από την αρχή λοιπόν. Νέο concept , νέοι συνεργάτες, νέα ώρα μετάδοσης, νέος τίτλος, νέο σκηνικό και πολλή ενέργεια! 🙂

Η «Μία», όπως είναι και ο τίτλος της εκπομπής μας, είσαι εσύ. Η γυναίκα που θέλει να ενημερώνεται χωρίς να ψυχοπλακώνεται, να μαγειρεύει εύκολα και υγιεινά, να είναι fashionista και όχι fashion victim. «Μία» είναι αυτή που πιστεύει ότι η κάθε γυναίκα έχει τη δική της ομορφιά αρκεί να ξέρει να την αναδείξει. «Μία» είναι εκείνη που νοιάζεται για τον συνάνθρωπο, που είναι δυνατή και αισιόδοξη. Η «Μία» λοιπόν είσαι εσύ ή ok … αυτή που ονειρεύεσαι να είσαι.

Η «Μία» θα είναι κοντά σε ό,τι σε απασχολεί στην καθημερινότητά σου. Θα σου δώσεις λύσεις και χρηστικές συμβουλές. Θα γελάσετε μαζί, θα συγκινηθείτε μαζί και θα περάσετε τρεις ώρες που εύχομαι να είναι γεμάτες με ενδιαφέρουσες στιγμές.

Το σύνθημά μας για φέτος «Μία για όλες και όλες για μία» κορίτσια. Και καλή μας αρχή.

Φιλάκια, (λίγο αγχωμένα αυτή τη φορά)
Τατιάνα

And More