Η προετοιμασία μου για την παραλία!

Ο Μάιος είναι για τις περισσότερες γυναίκες ο μήνας προετοιμασίας για την παραλία. Το μπικίνι μάς κλείνει δελεαστικά το μάτι και η προσπάθεια να διώξουμε τις ατέλειες που άφησε πίσω του η χαλαρότητα του χειμώνα πρέπει να εξαφανιστούν. O δρόμος για την παραλία έχει κάποια… “εμπόδια” πριν ξεκινήσει η απόλυτη ξεγνοιασιά…

/

Η γυμναστική μου…
Κάποιες ασκήσεις pilates βοηθούν πολύ το σώμα μου να ξαναβρεί τη φυσική του κατάσταση. Κάνω λίγο διάδρομο καθώς επίσης και λίγο ελλειπτικό, μόνη μου. Pilates για ενδυνάμωση, κάποιους κοιλιακούς και αερόβια άσκηση για κάψιμο λίπους. Ένας καλός συνδυασμός που βοηθάει πολύ το σώμα να χάσει τα περιττά κιλάκια, αλλά και να αποκτήσει τη σχετική γράμμωση που όλες θέλουμε.

/

Η διατροφή μου…
Φυσικά, η γυμναστική έχει και το ταίρι της. Τίποτα δεν γίνεται αν δεν συνδυάσεις την άσκηση με τη σωστή διατροφή. Τέλος λοιπόν οι ατασθαλίες! Συνέπεια και προσπάθεια είναι τα hashtags του Μαίου που θα σε οδηγήσουν με επιτυχία στην παραλία.

-Προσπαθώ να πίνω όσο περισσότερο νερό μπορώ. Είναι πολύ βασικό. Διώχνει τις τοξίνες, ενυδατώνει τον οργανισμό, βοηθάει πολύ το μεταβολισμό και φυσικά στο αδυνάτισμα.

-Επίσης, ακολουθώ κάποιες διαιτούλες (όχι υπερβολικές) που στοχεύουν στην περιοχή της κοιλιάς. Εκεί είναι συνήθως το δικό μου αδύναμο σημείο, εκεί λοιπόν επικεντρώνουν και οι δικές μου προσπάθειες. Στη διατροφή που βοηθάει να φύγει το λίπος από την κοιλιά.
Αν θέλεις να δεις κι εσύ κάποιες δίαιτες που διώχνουν το λίπος από την κοιλιά κάνε “κλικ” εδώ
Αν θέλεις να δεις ποιες τροφές είναι λιποδιαλύτες κάνε “κλικ” εδώ

Η τελευταία πινελιά…
Αυτό είναι κάτι που πάντα το αφήνω για το τέλος. Δεν το έχω κάνει ακόμα, αλλά έχει ήδη μπει στο πρόγραμμα. Είναι η τελευταία μου κίνηση πριν την παραλία και αφού έχουν αποδώσει τους καρπούς τους η γυμναστική και η διατροφή. Ένα spray tan, για να δώσει στην επιδερμίδα μια πιο καλοκαιρινή αίσθηση πριν βγω στην παραλία…. 😉

Φιλιά,
Τατιάνα

And More