Copy the look! Ένα outfit για όλες τις ώρες και για όλους τους σωματότυπους!

Η Άνοιξη ήρθε και επίσημα πια… Και αυτό που κυρίως καταφέρνει είναι να μας ξεμυαλίζει. Με τις μυρωδιές της, τις εικόνες της, αλλά και φυσικά με τα καινούρια αντικείμενα του πόθου που φιγουράρουν στις βιτρίνες!

Επειδή όμως οι εποχές είναι δύσκολες, όλες μας πια έχουμε γίνει πιο πρακτικές. Επιλέγουμε να ψωνίζουμε κομμάτια που δεν κοστίζουν ακριβά και λειτουργούν ως πασπαρτού. Μπορούμε δηλαδή να τα φορέσουμε πολλές φορές, με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Κομμάτια-κλειδιά που μεταμορφώνονται εύκολα.

Κάπως έτσι είναι και το look που επέλεξα να φορέσω στην εκπομπή. Μια φαρδιά παντελόνα σε navy blue που κοστίζει 40 ευρώ και μπορεί να φορεθεί από όλους σχεδόν τους σωματότυπους. Από το πρωί με σανδάλια ή πλατφόρμες, μέχρι το βράδυ με ψηλά τακούνια. Στη δουλειά, αλλά και όταν πας για ένα ποτάκι με φίλους. Με το ανάλογο styling και τα απαραίτητα αξεσουάρ (πολλά κολιέ ή πολλά βραχιόλια) μπορείς να τη φορέσεις και σε πιο απαιτητικά events.

To δυνατό σημείο μιας ψηλόμεσης παντελόνας είναι αναμφισβήτητα η χρηστικότητά της. Μπορεί να καλύψει τις ατέλειες στην περιφέρεια, επιμηκύνει τη σιλουέττα (ειδικά αν τη φορέσεις με τα τακούνια) και μπορεί να φορεθεί από όλες τις γυναίκες.

/

Παντελόνα μπλε φαρδιά, LE VERTIGE – 40,60€
Αν θέλεις να την αποκτήσεις κι εσύ κάνε κλικ εδώ στο T-SHOP

Εγώ τη συνδύασα με ένα τοπ σε έντονο χρώμα. Γιατί οι τάσεις της μόδας κάθε άνοιξη αγαπούν το χρώμα και γιατί είναι ένας ωραίος τρόπος να φορέσεις το σκούρο μπλε.

/

Τοπ κοραλί, HYPE, 29,50€
Αν θέλεις να το αποκτήσεις κι εσύ κάνε κλικ εδώ T-SHOP

Για περισσότερο online shopping κάνε κλικ στο T-SHOP

And More