TLIFE: 1.570.200 επισκέψεις σε ένα μήνα!

Έχετε αναλογιστεί ποτέ πόσο έχει αλλάξει η ζωή μας; Κάποτε δεν είχαμε κινητά. Μόνο σταθερά. Δεν σε έβρισκε κάποιος όπου κι αν ήσουν. Τώρα το κινητό έχει αντικαταστήσει το σταθερό, την ατζέντα και άλλα πολλά. Η ζωή μας έχει αλλάξει πολύ.
Στη νέα τάξη πραγμάτων ανήκει και το internet, το οποίο έμπαινε σιγά-σιγά στην καθημερινότητά μας και τώρα έχει πια γίνει κομμάτι της. Για την ενημέρωση, για την ψυχαγωγία, για την επικοινωνία…
Κι εμείς οι γυναίκες ακολουθούμε την εξέλιξη. Το βλέπω κι από τα στοιχεία. Το είχα σαν αίσθηση, τώρα το έχω και σε αριθμούς. Τα πράγματα έχουν αλλάξει. Και οι σύγχρονες γυναίκες δείχνουν απόλυτα εξοικειωμένες με αυτό.
Το μήνα Σεπτέβριο το TLIFE είχε 1.570.200 επισκέψεις!!! 12.230.500 page views!!! Απίστευτο! Την ίδια στιγμή τα περιοδικά βλέπουν δυστυχώς τις πωλήσεις τους να πέφτουν μήνα με το μήνα, βδομάδα τη βδομάδα… ακολουθώντας θέλοντας και μη τη νέα τάξη πραγμάτων.
Το χαρτί μοιάζει να υποχωρεί μπροστά στην αναμφισβήτητη δύναμη του διαδικτύου. Η αμεσότητα, η ταχύτητα του νέου μέσου είναι αυτή που ταιριάζει και στον σύγχρονο άνθρωπο. Δεν έχει χρόνο, δεν έχει χρήμα για να ξοδέψει για κάτι που η χρησιμότητά του τελειώνει σε μια βδομάδα, σε ένα μήνα και καταφεύγει σε ένα μέσο που πάνω από όλα έχει λόγο κι ο ίδιος.
Οι γυναίκες σήμερα δεν μασάνε. Και κυρίως δεν αναμασάνε μασημένη τροφή, έτοιμη από κάποιους άλλους. Έχουν άποψη, σχολιάζουν, καυτηριάζουν, διαφωνούν, αντιδρούν. Δεν γίνονται παθητικοί αποδέκτες.
Αυτό είναι το internet. Κι αυτό είναι το TLIFE. Δεν είναι δήθεν, δεν είναι αφελές και ζει στην πραγματικότητα. Ειλικρινές, ενημερωτικό, χωρίς ψέματα και σνομπίστικες συμπεριφορές.
Οι εποχές που τα περιοδικά ορίζανε το lifestyle με εντολές και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς όσων δεν ακολουθούσαν έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Η σύγχρονη γυναίκα δεν έχει ανάγκη από κανέναν να της ορίσει πως θα σκεφτεί, πως θα ντυθεί, πως θα μιλήσει, πως θα ζήσει. Είναι ελεύθερη, έχει προσωπικότητα και δεν καθοδηγείται από κανενός είδους “πρέπει”.
Ενημερώνεται, μαθαίνει τι παίζει κι από κει και πέρα φιλτράρει τα πάντα μέσα από τη δική της προσωπικότητα. Δεν μασάει. Και δεν είναι δήθεν. Και δεν είναι κομπλεξική. Κι απορρίπτει όλους εκείνους τους κανόνες και τις ψευδαισθήσεις που θέλουν να τη βάλουν σε αυτό το ανούσιο μονοπάτι. Η γυναίκα σήμερα έχει φωνή και δεν φιμώνεται. Κάθε σχόλιο -με εξαίρεση τα υβριστικά- δημοσιεύεται στο TLIFE. Kι αυτό θα πει… ελευθερία.
Με τις ατέλειές σου, με τα προβλήματά σου, με τις δυσκολίες σου… Απλά τώρα ξέρεις. Δεν είσαι η μόνη. Όλοι έχουν. Όλες έχουμε. Νιώθεις φυσιολογική τώρα που η τσιχλόφουσκα του δήθεν έσκασε.
Στο TLIFE η φανταστική super woman που όλα τα μπορεί κι όλα τα καταφέρνει τέλεια, ενώ παράλληλα έχει το τέλειο σώμα, τα πανάκριβα αντικείμενα δεν υπάρχει. Στο TLIFE υπάρχει η κανονική γυναίκα. Με τα προβλήματά της, με τους προβληματισμούς της, με τις δυσκολίες που μπορεί να την “γκρεμίσουν”, αλλά που δεν θα το βάλει κάτω. Το TLIFE δεν απευθύνεται στην τέλεια ανύπαρκτη ιδανική γυναίκα γιατί απλά δεν υπάρχει. Απευθύνεται σε σένα που ευτυχώς υπάρχεις. Είναι υγεία να είσαι ευάλωτος και τρωτός. Όλα τα υπόλοιπα που έμοιαζαν υπερφυσικά είναι εκτός πραγματικότητας.
Αυτό είναι το TLIFE. Η ζωή. Η θετική πλευρά της ζωής. Με τα προβλήματά της, με τις δυσκολίες της… που παλεύουμε να τις λύσουμε. Δεν εγκαταλείπουμε. Είμαστε αισιόδοξες. Έτσι, κορίτσια;

Πολλά φιλιά,
Τατιάνα

And More