Αγγελική Ηλιάδη: Το διάλειμμα διασκέδασης της από τις προετοιμασίες της βάφτισης!

Η καθημερινότητα της Αγγελικής Ηλιάδη περιστρέφεται γύρω από τα δύο της παιδιά, τον Μπαμπίνο και τον Βασσίλη της. Ο δεύτερος μάλιστα έχει την τιμητική του αυτό το διάστημα αφού η ευτυχισμένη μαμά του ετοιμάζει τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη βάφτισή του.

Η Αγγελική Ηλιάδη έχει δώσει προτεραιότητα στην βάφτιση του μικρού της γιου, που σύμφωνα με δημοσίευμα της RealNews θα γίνει στις 20 Ιουνίου σε χώρο που ήδη έχει επιλέξει η τραγουδίστρια μαζί με τον σύντροφό της Σάββα Γκέντσογλου.

Βέβαια, το ζευγάρι δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να είναι διπλό και να προηγηθεί ο γάμος τους λίγη ώρα πριν το baby bloom. Πάντως, το σίγουρο είναι ότι θέλουν να κρατήσουν μακριά τα φώτα της δημοσιότητας από την σημαντική αυτή στιγμή της ζωής τους και γι’ αυτό θα έχουν περίπου 40 καλεσμένους κοντά τους οι οποίοι μάλιστα θα ειδοποιηθούν με sms για τον χώρο και την ώρα της βάφτισης, όπως αναφέρει η εφημερίδα.

Η τραγουδίστρια ωστόσο, ξέκλεψε λίγο χρόνο από τις πυρετώδεις προετοιμασίες, για ένα βράδυ διασκέδασης στο νυχτερινό κέντρο Fantasia, όπου εμφανίζονται ο Παντελής Παντελίδης και η Ελένη Φουρέιρα.

Ευδιάθετη και με sexy look, η Αγγελική Ηλιάδη το διασκέδασε με την καρδιά της ενώ δεν αρνήθηκε να πάρει το μικρόφωνο και να τραγουδήσει τις δικές της επιτυχίες με τον Παντελή Παντελίδη στο πλάι της.

Read More

And More