Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1!

Tο νέο καθημερινό τηλεπαιχνίδι του Ant1 έρχεται στις οθόνες μας με οικοδεσπότη τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για να μας αποδείξει ότι η μαγειρική είναι πλέον… οικογενειακή υπόθεση! Σε αυτό το παιχνίδι… η μαμά κάνει κουμάντο. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση, όχι μία μαμά αλλά δύο!
Η συνταγή της εκπομπής είναι απλή, αλλά ιδιαίτερα απολαυστική: Δύο μαμάδες με βοηθούς τα παιδιά τους έχουν στη διάθεσή τους συγκεκριμένο χρόνο για να φτιάξουν ένα πιάτο από μία αγαπημένη τους συνταγή, χωρίς όμως να πιάσουν οι ίδιες τις κουτάλες!
Το μόνο που θα κάνουν είναι να καθοδηγούν τα τέκνα τους στην παρασκευή της συνταγής και τα καμάρια τους… θα την εκτελούν. Στο τέλος, ο κριτής (Έκτορας Μποτρίνι) αποφασίζει ποιο πιάτο είναι καλύτερο και η οικογένεια που το έχει μαγειρέψει, κερδίζει!
Τα trailers είναι ήδη στον αέρα και σ’ αυτά… «η μητέρα όλων των μαχών» ξεκινά! Μαμάδες οχυρώνονται, γιοι και κόρες προπονούνται και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μας καλωσορίζει στη μάχη της κουζίνας! Το σκηνικό των trailers πολεμικό και η νίκη ανήκει… σε όποιον ακούει τη μαμά!
Με άλλα λόγια… Ετοιμαστείτε…
Δράση, μαγειρική, γέλιο αλλά και αγωνία έρχονται κάθε απόγευμα στον ΑΝΤ1! Από Δευτέρα 18 Μαΐου και κάθε απόγευμα στις 17:45… θα γίνεται της μαμάς!

Read More

And More