Ιωάννα: “Κάθε φορά που βλέπω δημοσίευση στο προφίλ του από εκείνη γίνομαι έξαλλη.”

Γεια σας!
Θα ήθελα κι εγώ να μοιραστώ την ιστορία μου μαζί σας.

Είμαι από την επαρχία, αλλά εδώ και μερικά χρόνια σπουδάζω στην Αθήνα. Κάθε φορά που πηγαίνω στην πόλη μου συναντιέμαι με ένα παιδί δέκα χρόνια μεγαλύτερό μου. Εγώ είμαι στα 22, εκείνος στα 32.

Πριν ένα χρόνο κατάλαβα ότι είμαι ερωτευμένη μαζί του, αλλά φοβόμουν να του το εκμυστηρευθώ λόγω της διαφοράς στην ηλικία. Βγαίνουμε πολλές φορές μαζί, αλλά φιλικά.

Τα χριστούγεννα λοιπόν πήρα το θάρρος να του πω πως είμαι ερωτευμένη μαζί του, αλλά βλέπετε το έκανα την τελευταία μέρα πριν επιστρέψω πίσω στην Αθήνα. Εκείνος είπε πως τα συναισθήματα είναι αμοιβαία και πως κι εκείνος με αγαπάει και πως θα με περιμένει σε δύο μήνες που θα γυρίσω μόνιμα στην πόλη μου για να είμαστε μαζί.

Από τότε μιλάμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο, μου λέει πως του λείπω και πως με αγαπάει. Παρόλα αυτά εγώ δεν νιώθω και τόσο σίγουρη πως η σχέση αυτή θα αντέξει μιας και μας χωρίζει η απόσταση.

Το μεγαλύτερό μου πρόβλημα είναι όμως μια φίλη του η οποία συνέχεια δημοσιεύει στο προφίλ του στο facebook διάφορα σχόλια -όχι φιλικού τύπου, σαν να είναι ερωτευμένη. Εκείνος -όχι πάντα- της απαντάει.

Τι νομίζετε εσείς; Υπάρχει περίπτωση να παίζει κάτι ή τζάμπα σκέφτομαι τα χειρότερα; Δεν μου έχει δώσει αφορμές ο ίδιος για να ζηλεύω, αλλά κάθε φορά που βλέπω δημοσίευση στο προφίλ του από εκείνη γίνομαι έξαλλη.

Ιωάννα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. ΕΛΕΟΣ πια με αυτό το Facebook κοιτάξτε την πραγματική ζώη και σταματήστε να ζήτε και να αναπνέετε γύρω από τη ψηφιακή!! του είπε, της σχολίασε, έκανε like ΦΤΑΝΕΙ. Βγείτε και ερωτευτείτε πραγματικά. Και συγνώμη αλλά και το “σαγαπώ” χάνει την αξία του αν το λέμε σα καραμέλα. Ακόμα δε ξέρετε αν έχετε σχέση και λέτε ΣΑΓΑΠΩ!! και αφού προδικάζεις ότι δε θα τα καταφέρετε λόγω απόστασης τότε γιατί μπήκες σε όλη τη διαδικασία… ανωριμότητα.. αλλά και λογικό, είσαι 22. Οπότε κοίτα να μεγαλώσεις πριν μπεις σε σχέσεις.

  2. Ήθελα να ‘ξερα πότε πρόλαβε και σε αγάπησε!Για ποιο λόγο η λέξη “αγάπη” έχει γίνει καραμέλα;Προφανώς σε έναν τέτοιο άνθρωπο που με το καλημέρα σας μιλάει για αγάπες,προσωπικά,τα θεωρώ όλα πιθανά.Δε μου φαίνεται άνθρωπος ώριμος.Δεν ξέρω αν είμαι κάπου λάθος, αλλά πώς αγαπάς κάποιον μέσα σε τόσο λίγο διάστημα;Η πραγματική αγάπη θέλει χρόνο και κόπο απ’ όσο έχω καταλάβει.ʼρα,, από έναν άνθρωπο που χρησιμοποιεί τέτοιες λέξεις σημαντικές με τόση ευκολία, θα τον είχα ικανό να παίζει με την ίδια ευκολία και με άλλες κοπέλες!Θα σκέφτεσαι τώρα εσύ, αν δεν σε αγαπάει για ποιο λόγο να σου πει ψέματα;Κι εγώ θα πω ,πως κάποιοι άντρες ξέρουν ότι οι αγάπες και τα λόγια πιάνουν σε εμάς τις γυναίκες γι’ αυτό και τις χρησιμοποιούν!ʼλλο ο έρωτας ή ο ενθουσιασμός(που αυτό τα συναισθήματα δεν μπορώ να το αμφισβητήσω), και άλλο η αγάπη!Απλά έχε το νου σου..

  3. …Εισαι αντροχωριστρα….. ντροπη σου…!!!!!

  4. Γεια σου η Ιωάννα εγώ δεν θα κρίνω το θέμα της αγάπης γιατί μπορεί όντως να σε αγαπάει καθώς είχατε και μια φιλία και όσο να ναι έχετε έρθει πιο κοντά και νιώθετε πιο οικεία. Τους φίλους μας τους αγαπάμε ασχέτως αν εσείς προχωρήσατε σε κάτι πιο ερωτικό. Όσο για αυτήν την κοπέλα να ξέρεις ότι πάντα θα υπάρχουν και αυτές οι “φίλες”. Εγώ πιστεύω ότι αυτή την ανασφάλεια σου πρέπει να του την πεις. Με το καλό εννοείται. Ζήτα τον να σου μιλήσει για αυτήν και για την μεταξύ τους σχέση και ύστερα πες του και το παράπονο σου ότι δεν το βρίσκεις σωστό και ότι νιώθεις άσχημα με την όλη κατάσταση. Θα σε καταλάβει πιστεύω,άραγε αυτός πως θα αντιδρούσε αν ένας δικός σου γνωστός έγραφε διάφορα στον τοίχο σου;; Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση τότε πες του “εγώ σου είπα πως νιώθω από τη στιγμή που δεν έκανες κάτι για να νιώσω καλύτερα τότε ας το αφήσουμε” μην κάνεις το λάθος να τον δικαιολογείς και να του δίνεις ευκαιρίες γιατί αυτό αργότερα θα το εκμεταλευτεί. Όσο για την απόσταση εμένα δεν μου λέει τίποτα. Όταν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον η απόσταση δεν παίζει κανένα ρόλο. Δεν θα σπουδάζεις για μια ζωή,κάποια στιγμή θα πας στο μέρος σου και τότε τι θα γίνει; όσο είσαι κοντά να σε έχει και όσο σπουδάζεις να έχει κάποια άλλη;; έτσι για να έχει πάντα κάποια δίπλα του;; όχι δεν πάει έτσι..

  5. Τα εχει με αυτήν. Εχει και εσενα την αθώα περιστερά για καυλάντα απο μακριά και μια χαρά όλα καλά!

  6. Ή είναι υπερβολικά ανωριμος και στο μυαλο είστε συνομηλικοι (πραγμα που θα σε ξενερωσει στην πορεια) ή δεν εχει εμπειρια στις σχέσεις και επεσε με τα μουτρα (πραγμα που θα σε ξενερωσει επισης στην πορεια)ή σου λεει αυτο που θες ν’ακουσεις για να σε κανει ό,τι θελει (πραγμα που θα σε αρρωστησει στην πορεια και θα σου ραγισει και την καρδια). Μονο αυτες οι τρεις περιπτωσεις μου ερχονται στο μυαλο, για να λεει ενας 32χρονος σε μια 22χρονη χωρις να εχουν καν σχεση οτι την αγαπαει…….όσο φιλοι και να ειναι , όσο κι αν γνωριζονταν πιο πριν, ίσα ισα……όσο για την μανταμ στο facebook……δεν υπαρχει ποτε καπνος χωρις φωτια.Αν δεν ισχυε κατι ή δεν την γουσταρε και μπλα μπλα, θα της ειχε κοψει τον βηχα και τον αερα,αλλά κραταει ανοιχτες πορτες ο κυριος. Ανασφαλειες φουλ,οποτε παλι θα ξενερωσεις στην πορεια!!!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More