Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο “Μπρούσκο”!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο “Μπρούσκο”, μιας και οι ανατροπές είναι συνεχείς και η αγωνία χτυπάει κόκκινο! Ετσι, θα δούμε την Αλεξάνδρα να αποφασίζει να διεκδικήσει τον Αχιλλέα από τη Μελίνα. H γοητευτική ψυχολόγος που έχει μπει στη ζωή του Αχιλλέα προκειμένου να τον βοηθήσει να απαλλαγεί από τις κρίσεις πανικού νιώθει έντονη έλξη για τον νεαρό επιχειρηματία. Ετσι η στιγμή που θα του εξομολογηθεί τον έρωτά της δεν θα αργήσει. Οι επισκέψεις του νεαρού Ματθαίου στην ψυχολόγο είναι σχεδόν καθημερινές.
Τις εξομολογείται τα πάντα: Την παιδική του ζωή, τις σχέσεις του με τα αδέλφια του, τις φιλοδοξίες και τα όνειρά του πάνω στη δουλειά, τον μεγάλο του έρωτα που φυσικά δεν είναι άλλος από τη Μελίνα. Και φυσικά όλες οι συζητήσεις που αφορούν εκείνη ενοχλούν αφόρητα την Αλεξάνδρα που προσπαθεί με διάφορα τεχνάσματα να κρύψει τον εκνευρισμό της αλλά με έμμεσο τρόπο να στρέψει τον Αχιλλέα εναντίον της γυναίκας του.

Το φλέγον θέμα παραμένει πάντα η απόκτηση ενός παιδιού και φυσικά η Αλεξάνδρα προσπαθεί να αποτρέψει τον επιχειρηματία από την ιδέα της παρένθετης μητρότητας μέσω της Δήμητρας, εξηγώντας του πως δεν θα πρέπει ούτε ο ίδιος αλλά ούτε και η Μελίνα να προεξοφλούν τη στάση της κοπέλας στο μέλλον. Η Αλεξάνδρα επισημαίνει στον Αχιλλέα κάτι το οποίο θα αποδειχθεί κομβικό στη συνέχεια για το θέμα του παιδιού: Η κυπριακή νομοθεσία επιτρέπει στην παρένθετη μητέρα εάν το θελήσει να κρατήσει το παιδί και να το μεγαλώσει η ίδια μακριά από τους φυσικούς του γονείς!

Ενα απόγευμα η Αλεξάνδρα παίρνει τη μεγάλη απόφαση: Αφού εξαίρει την προσωπικότητα του Αχιλλέα, στη συνέχεια του εξομολογείται πως είναι ερωτευμένη μαζί του και του ζητά να αφήσει τη Μελίνα για να ζήσουν μαζί. Στην προσπάθειά της να τον κερδίσει χρησιμοποιεί το εξής επιχείρημα: Πως ανεξαρτήτως της ίδιας, η Μελίνα θα του δημιουργεί πάντα αρνητικές καταστάσεις και δεν θα εκλείψουν ποτέ οι κρίσεις πανικού.

Ο Αχιλλέας μένει άναυδος από την ερωτική εξομολόγηση και με πολύ ευγενικό τρόπο προσπαθεί να εξηγήσει στην Αλεξάνδρα πως δεν έχει μάτια για άλλη παρά μόνο για τη γυναίκα του. Οταν όμως η ψυχολόγος επιμένει, ο επιχειρηματίας εκνευρίζεται και της ξεκαθαρίζει πως εάν θέλει να συνεχίζουν τις συνεδρίες, δεν θα πρέπει ποτέ ξανά να αναφερθεί στο θέμα αυτό. Η Αλεξάνδρα αποφασίζει στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή να υποχωρήσει… Ωστόσο δεν είναι διατεθειμένη να σταματήσει οριστικά την ερωτική πολιορκία στον Αχιλλέα…

Τέλος, η Αγγελική ζει έντονες στιγμές αγωνίας μετά την απόφαση του Σήφη να πάρει το παιδί, την οκτάχρονη Στεφανία, και να εξαφανιστεί. Για πρώτη φορά όλη η οικογένεια Γιαννακάκη στέκεται στο πλευρό της Αγγελικής, με πρώτη και καλύτερη την Αναστασία που κατηγορεί τον αδελφό της για επιπολαιότητα.

Read More

And More